Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Enige tijd geleden in een Q&A van Warface op zijn Facebookpagina werd al duidelijk dat een tweede collab tussen hem en Mark With A K op de planning  stond. Gistermiddag werd duidelijk dat de tweede collab echt vorm begint te krijgen nu de heren weer samen in de studio zijn gedoken.

De eerste collab, die nu ongeveer een jaar geleden uit is gebracht, werd zeer goed ontvangen door het publiek en heeft op Youtube al bijna een miljoen weergaven. De naam van deze track is “Fear Of The Dark”. Sindsdien is de vraag naar de volgende samenwerking al veel gesteld en wordt nu dan eindelijk beantwoord.

18891833_1424494167645626_7583066149631953271_oToen bekend werd dat deze heren voor het eerst gingen samenwerken ontstond er veel verbazing onder de fans. Kan dat wel, de combinatie raw hardstyle met freestyle/jump? Het antwoord daarop bleek ja te zijn, want de mensen vonden het fantastisch. De track doet het nog altijd goed op menig feest en is een echte partystarter.

In wat voor stijl deze tweede collab gemaakt zal worden is nog onduidelijk. Zal raw of freestyle de overhand krijgen of zal dit goed op elkaar zijn afgestemd? De eerste collab begon met freestyle en bouwde dit op tot in de laatste drop waar de echte raw hardstyle kick te horen was. Hopelijk lijkt deze nieuwe track hier ook enigzins op, want dan kan het alleen maar een succes zijn.

Foto: Warface

Reacties

  • This is Motherfucking Hardstyle! 07 juni 2017 - 19:17

    Nice!!
    #MWAK

    Quote

Reageren