Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Rooler brengt zijn event waar hij maar liefst 8 uur (!) achter de draaitafels zal staan eindelijk naar Nederland. Na het succesvolle en uitverkochte debuut in Duitsland pakt de Italiaanse hardstyle DJ nu nog meer uit met een enorme reis door de hardere stijlen: “Rooler gaat opnieuw geschiedenis schrijven met zijn eerste All Day Long-evenement in Nederland.”

LEES OOK: Het eerste Gearbox Digital Outdoor festival breidt uit naar 2 dagen

Als rasechte liefhebber heeft Rooler een gigantische collectie aan hardstyle-platen: met de grootste hits van nu tot de iconische classics vroeger. Een grote wens van de 29-jarige AR-labelbaas was om al deze platen urenlang te draaien met alleen zichzelf op de line-up en daarom realiseerde hij een all-nighter in de legendarische Bootshaus. Tot groot succes, want het event verkocht compleet uit en de volledige set op YouTube kan op lovende reacties rekenen – vanuit allerlei verschillende soorten fans.

“5 uur was zelfs niet genoeg”, liet Rooler daarop weten. Daarom komt hij nu met een All Day Long waar hij een set zal neerzetten van maar liefst 8 uur (!) lang. Verwacht een tijdreis van legendarische tracks uit decennia aan hardstyle die ter plekke aan elkaar gemixt worden. “Dit is een super uniek, uniek evenement, waarbij Rooler een optreden zal leveren dat je nog nooit eerder hebt meegemaakt.”

Rooler – All Day Long line-up

Rooler (8 hours)

“Join us at Vibes Eindhoven and experience the ultimate hardstyle journey with Rooler!”

Rooler – All Day Long wordt gehouden op zaterdag 28 september 2024 in Vibes Eindhoven. Pre-registreer je nu want er wordt verwacht dat dit unieke event snel uitverkoopt. De kaartverkoop voor geregistreerden gaat op maandag 24 juni om 12:00 van start: de algemene verkoop begint dezelfde dag om 18:00. “Don’t miss your chance to be part of this monumental event.”

Omslagfoto via Rooler / LorenzoTNC

Reageren