Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het tweede label van Roughstate, beter bekend als Rough Recruits, heeft er een nieuwe hardstyle aanwinst bij. Voidax tekende deze week bij het sublabel van o.a. B-Front en Ran-D en kondigde daarbij meteen zijn debuutrelease aan.

LEES OOK: Roughstate begint tweede label: “Een producer zal op Rough Recruits kunnen groeien“

Met het nummer ‘Extinction’ is vanaf vandaag de vuurdoop van Voidax op de kanalen van Roughstate te horen. De hardstyle producer laat op zijn socials weten dat hij lange tijd achter de schermen heeft gewerkt aan zijn geluid, en nu is dan eindelijk de tijd gekomen om naar buiten te treden. Bovendien werd deze eerste track al gedraaid op grote evenementen als Decibel outdoor. Beluister de volledige preview hieronder.

“Vóór mijn eerste optreden had ik nooit gedacht om op het podium te staan zonder van m’n stokje af te gaan”, laat Voidax weten. “Draaien is nu een motivatie geworden om mezelf meer te laten zien in plaats van stil op de achtergrond te staan. Muziek produceren is daarbij het belangrijkste voor me geworden, omdat ik ideeën die ik al jaren vóór het begin had nu kan uitwerken. This is just the beginning!”

Voidax tekent bij Roughstate’s division Rough Recruits

‘Extinction’ van Voidax is vanaf nu verkrijgbaar via de platformen van Roughstate. Voor meer info over het opkomende talent, ga je naar zijn Facebook– of Instagram-pagina. “During my time in the void, I was monitored by a group of specialists. Now the time has come to show the world my true power!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Voidax

Reageren