Thomas Sterks
Door Thomas Sterks

Koningsdag maakt dit jaar kennis met een nieuwe traditie op het Balkenhaventerrein nabij Amsterdam. Na jaren van stilte is het tijd om Noord-Holland wakker te schudden met een nieuw festival voor de hardere stijlen. We luiden deze nieuwe traditie in met een dag en nacht vullende manifestatie verdeeld over een openlucht- en overdekt podium. Royaal Kabaal – het hardste Koningsdag festival van Noord-Holland.

2 area’s + after
Het spektakel vindt plaats op donderdag 27 april. Vanaf 12 uur kun je op Royaal Kabaal verdeeld over twee area’s fuiven en swingen tot 23:00. De line-up voor deze hardstyle en freestyle area’s volgt later in deze aankondiging. Om 23:00 gaan we in de North Sea Venue, welke gelegen is op het Balkenhaventerrein, verder met een after tot 06:00 uur in de morgen. De fanatiekste Koningsdag vierders kunnen extra lang doorknallen om onze koning te eren onder het genot van oer-Hollands beukwerk. Dit mag u niet missen!

Line-up:
Radical Redemption
Frequencerz
The Prophet
Noize Suppressor
Korsakoff
Warface
Darkraver
Endymion
Jack of Sound
Deetox
Re-Style
Bass-D
Vince
Potato
Luminite
Outsiders
Ncrypta
Avi8
MickeyG
Backfire
MC Focus
MC Democian

De line-up voor de after zal in een later stadium bekend worden gemaakt.

Tickets voor slechts €9,95
Voor de snelle beslissers zijn er “early haantje de voorste tickets” voor slechts €9,95 (ex fee). Deze tickets zijn slechts beperkt beschikbaar, dus zorg dat je snel bij bent. Wie de afterparty mee wil pakken kan speciale combi tickets kopen voor slechts €19,95 (ex fee). De voorverkoop van beide plaatsbewijzen vindt plaats vanaf 28 januari ’17 om 12:00 via royaalkabaal.nl.

Pendelbussen
Er rijden pendelbussen vanaf Centraal Station Zaandam en Amsterdam Sloterdijk (voldoende parkeergelegenheid op P+R Sloterdijk).  Voor de bezoekers die met de auto komen is er voldoende parkeergelegenheid bij het festivalterrein.

Meer info:
www.royaalkabaal.nl
www.facebook.com/royaalkabaal

Reageren