Thomas Sterks
Door Thomas Sterks

Koningsdag zal dit jaar in het teken staan van de eerste editie van Royaal Kabaal, het hardste koningsdag festival van Noord-Holland. Komt dat zien aan de Balkenhaven nabij Amsterdam op 27 april 2017. De organisatie luidt deze nieuwe traditie in met een dag vullende manifestatie verdeeld over een openlucht- en overdekt podium.

Start voorverkoop
De voorverkoop van de plaatsbewijzen vindt plaats vanaf 28 januari ’17 om 12:00 via royaalkabaal.nl.  Voor de snelle beslissers zijn er “haantje de voorste tickets” voor slechts €9,95 (ex fee). Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen voorradig.

Het spektakel vangt aan om 12:00 en duurt tot 23:00. Voor de fanatiekste koningsdag vierder gaat het feest tot 06:00 in de ochtend door in de North Sea Venue wat zich op het Balkenhaventerrein bevindt. Hiervoor zijn speciale combi tickets beschikbaar voor slechts €19,95 (ex fee). Dus we kunnen swingen en zwieren tot het eerste ochtendlicht.

De artiesten en overige informatie worden bekendgemaakt op 24 januari omstreeks 20:00 via royaalkabaal.nl en de bekende sociale media kanalen. Een ding is zeker, op koningsdag zal er aan de Balkenhaven oer-Hollands hard met beats gebeukt gaan worden. Dit mag u niet missen!

Royaal Kabaal, Noord-Hollands hardste koningsdag festival!

Volg Royaal Kabaal op Facebook en markeer het evenement direct in je Facebook agenda: https://www.facebook.com/events/1125068434285218/

Reageren