Berend van Beers
Door Berend van Beers

Afgelopen weekend vond één van de grootste harder styles festival in de wereld plaats, namelijk Defqon.1! Op de zondag stond, naast vele anderen artiesten, ook Noisecontrollers tussen de line-up van de UV stage. Dit leek hem het perfecte moment om iets speciaals te doen voor zijn set. Tijdens het draaien ging het geluid langzaam naar nul en klonk de stem van MC DL die aankondigde dat Noisecontrollers een verrassing in petto had voor het publiek.

Op dat moment verscheen opeens een van de grote namen in de house scene op de stage: Sander van Doorn! Noisecontrollers bleek al een tijdje met hem in de studio gezeten te hebben en ze vonden het hoog tijd om hun collab, genaamd ‘Just Won’t Get Enough’, te showcasen op dit enorme festival. Het publiek reageerde er ook maar al te blij op! Met een heerlijke zomerse melodie zorgde hij ervoor dat mensen compleet uit hun plaat gingen!

.
Sander van Doorn is de eigenaar van het succesvolle label Doorn Records en draait al sinds 1995 mee in de dance scene. Met twee albums, vele hits en remixen van de grootste artiesten, is deze man met recht een grootse speler in zijn scene te noemen. Onlangs bracht Headhunterz op Doorn Records zijn track ‘Live Your Life’ uit die hij met het duo Crystal Lake maakte, samen met een aantal edits.

Noisecontrollers is altijd al een artiest geweest die niet bang is om te experimenteren met andere genres, daarom komt het ook zeker niet als een ‘schok’ dat hij met een artiest als Sander van Doorn besluit om samen te werken. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want Noisecontrollers zelf geeft al aan dat we tijdens Defqon.1 ‘wellicht’ al iets zullen horen.

Reageren