Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Scantraxx komt met een gloednieuw label voor talentvolle raw hardstyle producers. Een jaar na de oprichting van BLACK, is het de bedoeling dat aanstormend talent zich via het nieuwe Scantraxx CARBON kan bewijzen voor een plekje op het hardere mainlabel.

LEES OOK: Scantraxx BLACK zet aanstormend talent in de spotlight met BLACK Box EP

Het afgelopen jaar tekende sloten veel nieuwe namen aan bij Scantraxx SILVER, wat eerst vooral een plek was voor de euforische namen. “De verwachting was dat de samenvoeging van talentvolle euforisch en raw hardstyle artiesten op één label wel mogelijk zou zijn, maar door de sterke groei van raw hardstyle artiesten op Scantraxx SILVER, ontstond de behoefte om de 2 subgenres alsnog los van elkaar te trekken om de artiesten en labels sterker te kunnen branden”, zegt Scantraxx hierover. Daarom richt het een nieuw raw hardstyle sublabel op: Scantraxx CARBON.

Hierdoor zullen namen als Imperatorz, Deluzion, Rogue Zero, Level One, Crossfight, Nightcraft, Refract, Revive, en nog vele andere (onaangekondigde) namen hun tracks op het splinternieuwe sublabel releasen. Te beginnen met Imperatorz op 2 juni, gevolgd door Nightcraft op 5 juni en Crossfight op 9 juni. “CARBON staat voor stoer, krachtig en hoge kwaliteit.”

Van sublabel naar main: via SILVER/CARBON naar Scantraxx (BLACK)

Nu er een extra label bij is gekomen, kunnen de talenten zich ontwikkelen op de meest ideale manier. Zo kunnen de euforische namen het vanaf X-Bone naar SILVER naar Scantraxx schoppen en krijgen de raw hardstyle artiesten de mogelijkheid om van X-Raw naar CARBON naar Scantraxx BLACK te groeien.

Omslagfoto via Facebook-pagina Scantraxx

Reageren