Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Scantraxx pakt groots uit tijdens Amsterdam Dance Event en komt met een gloednieuw Hardstyle-concept op de vrijdag. Tijdens dit extra ADE-event zullen artiesten zoals Atmozfears, Frontliner en Zatox hun oude én nieuwe sound draaien in de Q-Factory tijdens Scantraxx presents: Alchemy Of Sound.

LEES OOK: Scantraxx & Savage Squad komen met eigen event tijdens ADE: ‘The Hardstyle Showdown’

Met het tweede event op rij tijdens ADE doet Scantraxx een behoorlijke duit in het zakje op het gebied van Hardstyle tijdens ’s werelds grootste clubfestival en Europa’s toonaangevende muziekconferentie. Na de samenwerking met Savage Squad Recordings op zaterdag pakt het label nu ook de vrijdag erbij om een uniek concept te presenteren: een reis door de tijd waarbij de DJ’s classics én hedendaagse werk zullen draaien.

Er komen jaarlijks honderduizenden bezoekers op ADE af. Daarom worden in de beroemde Q-Factory op vrijdag de grootste namen van vroeger gecombineerd met huidige (en voormalige) artiesten van het label. Met veel euforische artiesten en de bekendste legends: er moet nog 1 act bekend gemaakt worden… “From the golden era to modern Hardstyle, this is Scantraxx presents: Alchemy Of Sound at Amsterdam Dance Event.”

Scantraxx presents: Alchemy Of Sound line-up

Adrenalize
Atmozfears
Bass Modulators
Demi Kanon presents: Colors Of Light
Divinez
Eternate
Frontliner
JDX
Tatanka Classics
Wild Motherfuckerz
Zatox
T.B.A.
Hosted by MC Da Syndrome

“Anticipate a diverse line-up that showcases the essence of our scene, from the foundation to the forerunners, from timeless classics to pulsating beats”

Scantraxx presents: Alchemy Of Sound wordt gehouden op vrijdag 20 oktober 2023 in de Q-Factory in Amsterdam – een venue met een goede history op gebied van hardstyle-evenementen. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website.

scantraxx presents the alchemy of sound ade amsterda dance event line-up frontliner atmozfears adrenalize

Omslagfoto via Facebook-pagina Scantraxx

Reageren