Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Scantraxx en Savage Squad Recordings bundelen dit najaar de krachten op Amsterdam Dance Event. De hardstyle labels organiseren gezamenlijk een evenement in de bekende Q-Factory met unieke back-to-backs in een intieme setting.

LEES OOK: PLAFONDDIENST – Dé Hardstyle Podcast gaat van start

Amsterdam Dance Event (ADE) wordt gezien als “het belangrijkste wereldwijde evenement voor elektronische muziek”: een vijfdaags festival in de hoofdstad van Nederland. Vanuit de hele wereld komen zo’n 450.000 fans, artiesten en professionals vanuit de eventindustrie hier voor conferenties, borrel of een van de 1000+ feesten. “Amsterdam ademt elektronische muziek.”

Scantraxx en Savage Squad willen ook de hardstyle sound vertegenwoordigen, want tussen alle techno- en alle andere evenementen door is het belangrijk om ook de hardere stijlen tijdens ADE 2023 te laten horen. Beide partijen komen daarom met The Hardstyle Showdown: een uniek evenement waarbij de labels samensmelten voor een feest overdag met de prominente artiesten.

Scantraxx x Savage Squad: The Hardstyle Showdown line-up

Adjuzt
Bass X Machina
Bright Visions
D-Attack
Devin Wild
Dvastate
Griever
Imperatorz
Kronos presents Kryptonite
Level One
Nightcraft
Omnya
PL4Y
REVIVE
Rogue Zero
Sanctuary
The Purge
Hosted by: MC Flo

Hardstyle bij ADE 2023: “Unique b2b sets, live sets and more can be witnessed in an intimate setting”

Scantraxx x Savage Squad: The Hardstyle Showdown vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2023 in de Q-Factory in Amsterdam, een locatie met een groot verleden in (hardstyle) events. Pre-registreer nu om kans te maken op een exclusieve backstage ervaring: tickets zijn verkrijgbaar vanaf 17 augustus 18:00.

Scantraxx x Savage Squad The Hardstyle Showdown

Omslagfoto via Amsterdam Dance Event / Mark Richter

Reageren