Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

De Italiaanse hardstyle veteraan Tatanka produceert al ruim 25 jaar muziek. Om deze all-time legende te eren, heeft het label Scantraxx besloten om de samenwerking aan te gaan met hem en presenteren ze via hun socials het concept: Zanza Files. 

LEES OOK: Dit zijn de 50 meest populaire hardstyle classics

In de aankomende weken zal Scantraxx een aantal van Tatanka’s grootste hits opnieuw uitbrengen en in een nieuw jasje steken: “verwacht de grootste en vetste hits zoals ‘Tokyo’, ‘Afrika’, ‘Who Is Calling’, ‘Let’s Rock’ en nog vele anderen. De nummers zullen geremasterd worden om ze zo volledig toekomstbestendig te maken.”

Gedurende zijn lange carrière, heeft Tatanka op evenementen gestaan als Defqon.1, Decibel outdoor, Qlimax, Hard Bass en Mysteryland. Naast zijn solo act, is Valerio ook bekend onder verschillende duo acts: zo trad hij op als The Wild Motherfuckers (met Zatox) en Tatact (met Activator), die inmiddels de scene heeft verlaten. In 2004 richtte hij zijn eigen label genaamd Zanzatraxx, in 2011 veranderde hij dit in Zanzalabs. Vorig jaar gaf hij zijn eigen evenement om te vieren dat hij maar liefst 25 jaar in de scene zat, dit deed hij met een 8 uur durende set.

Scantraxx presents Tatanka: Zanza Files

Zowel Scantraxx als Tatanka, laten via hun socials weten dat ze gedurende de aankomende weken de verschillende tracks gaan uitbrengen. Wil jij op de hoogte blijven van Tatanka’s Zanza Files? houd dan zijn socials in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Tatanka

Reageren