Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Net als vorig jaar zijn er weer een aantal bedrijven op zoek naar stagiaires die voor de nodige hulp en expertise kunnen voorzien. Om deze reden hebben we een lijst opgesteld van toffe stageplekken waar jij na de zomervakantie kan beginnen! Daarnaast zijn we intern bij Hard News nog op zoek naar een nieuwe stagiare!

Wees er snel bij, want voor je het weet is de vacature van je droomstage al vergeven. Bekijk de 21 vacatures nu hier en wacht niet te lang met solliciteren voor jouw droomstage.


Absolutely Fresh

Absolutely Fresh is een jong, dynamisch en snel groeiende evenementen organisatie die zich focust op outdoor Dance events. Met evenementen als Absolutely Kingsnight, HARDFEST, Bevrijdingsdag Enschede, Freshtival, Fantasy Island Festival, UNITY, AIRFORCE Festival, SUPERBASH en De Rebellenclub richt Absolutely Fresh zich op meerdere verschillende dance-stijlen.

Stagiair(e) Productie Assistent
In jouw periode bij ons ga jij, kort gezegd, festivals bouwen. Dit houdt (ruwweg) in dat je bezig bent met een stukje inkoop, het maken van logistieke draaiboeken, het onderhouden van contact met verschillende leveranciers en het op- en afbouwen van festivals. Jij als productie stagiair durft het heft in handen te nemen en bent bereid om alles op alles te zetten om vervolgens letterlijk de festivalpalen in de grond te slaan.

Ben jij die stagiair die niet bang is om zijn handen uit zijn mouwen te steken, die wel houdt van een uitdaging, die net dat stapje extra zet en die op een proactieve manier wil bijdragen aan onze organisatie?

Meer informatie: Vacature Productie Assistent

Stagiair(e) Marketing & Communicatie
Absolutely Fresh zoekt vanaf begin februari een ambitieuze en een zelfstandige student die weet wat er speelt in de ‘festival wereld’ en kan schrijven met een vlotte maar vooral creatieve pen. Je bent als stagiair(e) Marketing & Communicatie bij Absolutely Fresh onder andere verantwoordelijk voor de marketing van onze events + voor het schrijven en plaatsen van nieuwsberichten op onze websites / social media kanalen.

Ben je geïnteresseerd in deze stage?
Meer informatie: Vacature Marketing & Communicatie

Stagiair(e) Grafisch / Multimedia Designer
Ben jij een creatieve geest met unieke ideeën? Een durfal met ambitie? Zit conceptmatig denken en doen in je bloed en ben je een ster in (off- en online) vormgeving? Dan dagen wij je uit om bij ons stage te komen lopen!

Ben jij helemaal klaar om de uitdaging aan te gaan?
Meer informatie: Vacature Grafisch / Multimedia Designer

13243702_1066598930083713_8131012075790204492_o


Be Yourself Music

Be Yourself Music is een platenmaatschappij en management in de dance waar artiesten zoals Bakermat, Shermanology, RoulnDoors, Wildstylez, Fedde le Grand, Funkerman, Marco V en anderen wereldwijd worden vertegenwoordigd. Wij zijn gevestigd in Gorinchem.

Stagiair(e) Allround
Wij zoeken een ambitieuze stagiair(e) die op zoek is naar een fulltime stage in de muziek. We kunnen je serieus wat leren, dus zoeken ook een student die zijn stage echt wil gebruiken om verder te komen. Koffie maken we allemaal zelf en kopietjes doen we eigenlijk niet aan, dus je krijgt als student zowaar de kans om écht wat te gaan leren. Een kijkje in de muziekkeuken, want je mag op alle vlakken mee komen helpen.

Meer informatie: Vacature Allround


Guestzone

Guestzone is één van de grootste partysites van Nederland en is bekend bij een breed uitgaanspubliek. Je vindt bij ons het allerlaatste nieuws, een complete agenda, reports van evenementen, interviews met Dj’s en organisatoren, vlogs, leuke party foto’s, speciale winacties en iedere week heel veel vrijkaarten en gastenlijstplekken voor de beste party’s en festivals.

Stagiair(e) Online Marketing
Ben jij op zoek naar een stageplek binnen de Dance scene dan heb je geluk! Guestzone heeft namelijk weer plek voor een aantal stagiaires! Wij zoeken een online marketing stagiair die ons o.a. helpt met het onderhouden van onze site en onze social media-kanalen. Guestzone is erkend door het SBB als leerbedrijf voor verschillende leerplaatsen zoals medewerker evenementenorganisatie, medewerker marketing en communicatie en (Junior) accountmanager.

Meer informatie: Vacature Marketing & Communicatie


Hard News

Stagiair(e) Marketing & Communicatie / Content Creation
Hard News is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste hardstyle platform ter wereld met meer dan 170.000 likes op Facebook en 57.000 volgers op Twitter. We kunnen voor organisatoren dan ook veel betekenen om de juiste doelgroep te bereiken. Dagelijks bezoeken vele duizenden fans onze website en social media kanalen, op zoek naar het laatste nieuws binnen de hardstyle scene.

Ben jij een HBO-student die gek is van hardstyle, marketing, social media en/of content?
Meer informatie: Vacature Marketing & Communicatie / Content Creation


Par-T

Par-T organiseert internationale evenementen en festivals, is opgericht in 2004 en gevestigd in Noord-Brabant. Wij realiseren spectaculaire concepten die aantrekkelijk zijn voor de dance liefhebbers, zoals onder andere Daydream Festival, 7th Sunday, Harmony of Hardcore en FestyLand.

Stagiair(e) Decor ontwerper
Tijdens deze stage houd jij je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van decor & podia, het uitwerken hiervan zowel grafisch als technisch en je helpt mee met de uitvoering en de opbouw. Je moet creatief zijn, ruimtelijk inzicht hebben en natuurlijk passie voor muziek en festivals.

Meer informatie: Vacature stagiaire decor ontwerper

13235562_1058559257548309_3848656162836781329_oStagiair(e) Marketing & Communicatie
Je hebt een ondersteunende rol in alle marketingactiviteiten, je bedenkt en voert nieuwe cross mediale concepten uit, ondersteunt in de offline communicatie en helpt bij merkactivaties op festivals. Ben jij felxibel, stressbestendig en heb je passie voor muziek? Dan is deze stage iets voor jou.

Meer informatie: Stagiair(e) Marketing & communcatie

Stagiair(e) PR & Communicatie
Je werkzaamheden bedragen o.a. het onderhouden en verbeteren van de social media kanalen, het ondersteunen van digitale marketing campagnes en het schrijven van nieuwsbrieven. Je dient een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engels taal te hebben en je moet hier vervolgens creatief mee om kunnen gaan op papier.

Meer informatie: Stagiair(e) PR & Communicatie

Stagiair(e) Media Design
Je hebt een ondersteunende rol in o.a. de marketing activiteiten, merkactivaties op festivals en offline communicatie op evenementen. Daarnaast onderhoudt je diverse websites en maak je content voor diverse kanelen. Je bent communicatief en sociaal vaardig, hebt passie voor muziek en festivals en bent vernieuwend, leergierig en perfectionistisch.

Meer informatie: Stagiair(e) Media Design


AFAS Live

De AFAS Live, gevestigd aan de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost, is een locatie voor concerten en zakelijke evenementen en biedt jaarlijks ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Het is een locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek en het geluid klinkt uitzonderlijk goed, waardoor de locatie meerdere malen is genomineerd als beste internationale concertlocatie voor de felbegeerde Pollstar Award.

Stagiair(e) Events & Hospitality
Het gaat om een meewerkstage (combinatie met afstudeeropdracht niet mogelijk) in de periode van september 2017 t/m januari 2018 (5 maanden), 40 uur per week. Studie-eis: hbo 3e of 4e jaar richting Event Management/Music Management/Vrijetijdsmanagement/MEM of vergelijkbare studie. Het takenpakket in vogelvlucht. Contact onderhouden met zakelijke partners, zowel telefonisch als per e-mail. Gastenlijsten van openbare concerten beheren en voorbereiden voor het operationele team. Pre-productie van de (door Heineken Music Hall geprogrammeerde) aftershows in de Beat Box. Evenementen voorbereiden voor de operationele manager. Verwerken van administratieve zaken na afloop van een evenement. Ondersteunen afdelingen Events & Hospitality.

Meer informatie: Vacature Events & Hospitality


ID&T

For more than thirty years, electronic music has grown from a sub-genre into one of the most popular music genres in the world, with ID&T as its first pioneer.

Stagiair(e) Air-Events Projectmanagement
Voor AIR Events (Valhalla, Amsterdam Open Air, Buiten Westen) zijn we van september 2017 t/m februari 2018 op zoek naar een fulltime stagiair(e) Projectmanagement. Werkzaamheden bestaan o.a. uit het ondersteunen van de projectmanager en het bijwonen en notuleren van verschillende meetings.

Meer informatie: Vacature Air-Event Projectmanagement

ID&T – Creative Production Stagiair(e)
Voor Air-Events (Amsterdam Open Air, Valhalle, Buiten Westen) zijn we vanaf september 2017 op zoek naar een Creative Production Intern. We zoeken een enthousiaste, assertieve stagiair(e) met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen, die het creatieve team minimaal vijf maanden kan ondersteunen. Het betreft een full time meewerkstage. Een onderzoeksstage behoort tot de mogelijkheden, mits je volledig mee werkt op de afdeling.

Meer informatie: Vacature Creative Production Stagiair(e)

15675644_511677058956166_3233608048011743785_oID&T – Air-Events Design & Content Stagiair(e)
Voor Air-Events (Amsterdam Open Air, Valhalle, Buiten Westen) zijn we vanaf September 2017 op zoek naar een Design & Content Intern. We zoeken een enthousiaste, assertieve stagiair(e) met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen, die het creatieve team minimaal vijf maanden kan ondersteunen. Het betreft een full time meewerkstage. Een onderzoeksstage behoort tot de mogelijkheden, mits je volledig mee werkt op de afdeling.

Meer informatie: Vacature Design & Content Stagiair(e)

Headliner Entertainment – Booking Assistant Stagiair(e)
Headliner Entertainment (headliner-entertainment.com), een artiesten en muziekplatform gevestigd in Amsterdam, is een kantoor dat onder andere zorg draagt voor de boekingen en management van ruim 100 dance-artiesten.

Ben jij op zoek naar een stage waar je werkt aan de boekingen en de logistieke uitdagingen van tourende artiesten in de dance industrie? Headliner Entertainment is per September 2017 op zoek naar een stagiair(e) die kan ondersteunen in de dagelijkse operatie.

Meer informatie: Vacature Booking Assistant Stagiair(e)


Most Wanted DJ

Most Wanted DJ houdt zich bezig met het beheren van de boekingsagenda’s en het managen van ’s werelds populairste ‘harder-styles’ artiesten. Daarnaast ontwikkelen wij concepten die wereldwijd uitgerold worden en zijn we actief in de muzieklabel en merchandise markt. Gevestigd in Almere, met een dedicated team, kun je hier ervaring opdoen aan allerlei aspecten binnen de muziek en evenementenbranche.

Stagiair(e) Most Wanted DJ (HBO)
Most Wanted DJ Agency is per september opzoek naar een meewerkstagiair(e) met affiniteit binnen de hardere stijlen van de dance muziek!

Als stagiair(e) bij Most Wanted DJ ondersteun je verschillende taken binnen het bedrijf. Je werkt in een jong en dynamisch bedrijf, waar eigen input meer dan welkom is. Kortom, je bent een belangrijke schakel in de service naar onze artiesten en klanten.

Meer informatie: Vacature Most Wanted DJ


Art of Dance

Een door topprestaties gedreven, harmonisch, creatief en uiterst professioneel team vormt al meer dan 15 jaar het muzikale hart van evenementenorganisator Art of Dance. Art of Dance heeft zich het afgelopen decennium gespecialiseerd en bewezen in alle organisatorische facetten die nodig zijn voor een succesvol, veilig, creatief en vooral vreugdevol event. Muziek loopt letterlijk door de aderen van het bedrijf en dat uit zich in de enorme diversiteit aan festivals en evenementen.

Stagiair(e) Music & Marketing Management 2017 (2x)
Als marketingstagiair(e) ondersteun je het marketingteam op de evenementen en met name in de aanloop daarnaartoe. Je werkt in een klein, jong en gedreven team en je staat in direct contact met alle medewerkers. Je functie omvat o.a. de volgende werkzaamheden: onderhouden van website en social media kanalen, opstellen van nieuwsbrieven en ondersteuing bij projecten/productiedagen.

Meer informatie: Vacature Stagiair(e) Marketing


Scantraxx Recordz

Scantraxx is, and has always been the #1 hardstyle label. With various sub-labels including A2 Records and Scantraxx Evolutionz, Scantraxx Recordz has been at the top for 15 years. By connecting the best professionals in the market for hard electronic dance music, Scantraxx will continue to offer artists a class-a treatment in music management, artist management and marketing. Scantraxx Recordz’ culture is a dynamic and passionate.

Function
For 2017, Scantraxx is looking for two music & marketing management interns (32-40 hours per week). During the internship, you’ll support the music & marketing management team of Scantraxx. A graduation project is possible, but only in addition to the above-mentioned working hours. The internship starts on 28-08-2017 and ends on 02-02-2018.

Meer informatie: Vacature Scantraxx Recordz


Fast Forward Bookings

Fast Forward Bookings is een innoverende booking agency gericht op het volledige spectrum van de Hard Dance omgeving. Hedendaags werken ze met zowel Freestyle, Hardstyle als Hardcore artiesten en zijn ze dagelijks bezig om diens agenda’s te vullen. Met een kantoor in Waalwijk en een gemotiveerd en jong team ben je hier zeker aan het juiste adres om veel mooie ervaringen op te doen.

HBO stage plek
Als stagiair(e) bij Fast Forward Bookings ben je een ondersteunende factor bij verschillende taken binnen de agency. Je ondersteunt o.a. de agents bij hun dagelijkse werkzaamheden en hebt nauw contact met alle artiesten.

Meer informatie: Vacature HBO stage plek


Ziggodome

De Ziggo Dome is een bijzondere concertlocatie die sinds juni 2012 onderdak biedt aan grote (internationale) artiesten en per concert aan circa 17.000 fans. Bijzonder aan deze locatie is dat het geheel ontworpen is vanuit de visie ‘single purpose design, multi use’ en de akoestiek, comfort en beleving centraal staan. Alles draait om live muziek, gemak en kwaliteit.

Stagiair(e) Communicatie
Het betreft een meeloopstage waarin je o.a. ervaring kan opdoen in het onderhouden van websites en webcare. Aan jou de taak om de online content op de website goed bij te houden, waarbij van je wordt verwacht dat je actief meedenkt over de invulling van onze website en bekijkt aan welke informatie de bezoeker van onze website behoefte heeft.

Meer informatie: Vacature Stagiair(e) Communicatie

ziggo-dome-qapital

Stagiair(e) Event Operations
Het betreft een meeloopstage waarin je ervaring kan opdoen in de werkzaamheden op het gebied van eventmanagement. Je werkt onder leiding van de Eventmanager en de Event Coördinator en biedt ondersteuning bij de uitvoering van afspraken zoals vastgelegd in huurovereenkomsten die de Ziggo Dome sluit met diverse evenementenorganisatoren.

Meer informatie: Vacature Stagiair(e) Event Operations


Q-dance

Ter ondersteuning van het marketingteam zijn wij op zoek naar een zelfstandige, assertieve stagiair(e) met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. De werkzaamheden lopen uiteen, maar de focus ligt op tekstuele ondersteuning, customer care, het beheren van de website en ondersteuning voor Q-dance Radio en social media. Daarnaast zal de stagiair ook verantwoordelijk worden gesteld voor verschillende individuele onderzoeken/projecten. Tijdens de evenementen zal de stagiair worden ingezet voor verschillende werkzaamheden op het gebied van marketing & communicatie. Er is geen ruimte voor een afstudeeropdracht/onderzoek.

Meer informatie: Marketing stagiair(e)


Ben je onderdeel van een organisatie en heeft jouw bedrijf nog een vacature beschikbaar voor begin volgend jaar? Stuur dan een mail met de betreffende vacature naar thomas@hardnews.nl, zodat deze aan de lijst toegevoegd kan worden.

Reacties

  • Rens 30 mei 2017 - 23:45

    Fast Forward bookings is wel heel vaag beschreven. Wat voor een soort student zoeken ze nou? Hier kan niemand zichzelf in terug zien toch?

    Quote

Reageren