Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Sefa pakt groots uit in een week vol bijzondere mijlpalen. De genomineerde voor de prestigieuze Edison-award komt nu met een driedelige kers op de feestelijke taart: zijn documentaire Road to Defqon.1 en de Opening Ceremony-set worden namelijk uitgebracht – mét de bijhorende soundtrack inclusief nieuwe nummers.

LEES OOK: Sefa brengt documentaire ‘Road to Defqon.1’ naar de bioscoop

Het muzikale leven van Sefa gaat nog steeds harder dan het aantal BPM waarmee hij zijn sets afsluit. Afgelopen Defqon.1 stond de pas 22-jarige voor zijn allergrootste optreden ooit, waarin zijn maandenlange voorbereiding is gevolgd. Het leidde tot een muzikaal spektakel op het grootste festival in onze scene en het resultaat is een aanrader voor iedere liefhebber.

“Een half jaar bloed, zweet en tranen voor die enkele show”

De première van de documentaire is zelfs op het witte doek van de Nederlandse en Duitse bioscopen geweest. Nu hoeven fans niet langer meer te wachten – zowel de docu als de Opening Ceremony-set komen online te staan. Bovendien laat Sefa aan Hard News doorschemeren dat hij een nieuwe release op de planning heeft staan: de OST zal met gloednieuwe tracks namelijk binnenkort uitgebracht worden.

Vorige week werd de geboren Alkmaarder genomineerd voor de Edison Dance Award: een prestigieuze prijs die wordt vergeleken met de Nederlandse versie van de GRAMMYs. Hiervoor is nog nooit eerder een hardere stijlen-artiest in aanmerking gekomen.

Genomineerde Sefa reikt tot ongekende hoogtes: Road To Defqon.1 gratis te zien voor iedereen

The Opening Ceremony: This is Sefa vanaf woensdag 15 februari gratis te bekijken op het YouTube-kanaal van Sefa. DEDIQATED-members kunnen deze vanaf vandaag (dinsdag 14 februari) om 17:00 zien op Q-dance Network. Wanneer de nieuwe muziek uitgebracht zal worden, is nog niet bekend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Defqon.1 Festival (@defqon1)

Omslagfoto via Facebook-pagina Sefa / Q-dance / Jeancarlo Nunes dos Anjos

Reageren