Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De line-up van Qlimax The Source is nu helemaal rond. Organisatie Q-dance heeft zojuist onthuld dat Sefa het laatste chapter onder handen heeft genomen en dus komt de frenchcore DJ met een nieuwe track tijdens de audiovisual journey: ‘The Omega’.

LEES OOK: Headhunterz & JDX bundelen muzikale krachten in Qlimax The Source

De carrière van Sefa is misschien zelfs sneller gegaan dan het aantal BPM dat langs je oren vliegt tijdens zijn sets. De inmiddels 20-jarige DJ liet de afgelopen jaren de ene na de andere festivaltent uitpuilen, hij verhuisde naar de grootste mainstages binnen de hardere stijlen en hij was zelfs de eerste frenchcore DJ in de geschiedenis van Defqon.1 die de RED af mocht sluiten. Nu staat hij aan de vooravond van zijn eerste keer Qlimax.

Want Sefa zal – net als de andere acts uit de line-up – verantwoordelijk zijn voor zijn eigen chapter en dus maakt ook hij een nieuwe track voor Qlimax The Source. ‘The Omega’ is al een heel klein stukje te horen in de onderstaande teaser, maar het volledige resultaat zal je op zaterdag 28 november kunnen checken.

Qlimax The Source line-up

Sefa
KELTEK
B-Front
Headhunterz & JDX

Phuture Noize
Sub Zero Project
The Qreator

Met de bekendmaking van Sefa is de line-up voor Qlimax The Source rond

Tickets voor Qlimax The Source zijn verkrijgbaar zijn via Q-dance.com, inclusief een exclusieve The Source Mask. Voor meer informatie, ga je naar live.q-dance.com.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Qlimax (@qlimax)

Omslagfoto via Facebook-pagina Sefa

Reageren