Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Op zaterdag 14 december keert Shockerz terug in de Autotron. Na 6 uitverkochte edities, zijn de verwachtingen weer hoog gespannen. Vandaag is dan eindelijk de dag aangebroken, waar alle chaos gaat beginnen: de volledige Shockerz 2019 line-up is nu eindelijk naar buiten gebracht.

Na vele succesvolle edities, is Shockerz naar de top van de raw hardstyle evenementen geklommen. Aanstaande december, heeft Chaos Complete opnieuw 2 area’s, een zieke licht- en lasershow en meer dan 35+ van de grootste artiesten uit de scene in huis.

Zo staan er dit jaar 12 unieke live-acts op je te wachten. Onder andere Act of Rage & D-Sturb, Regain & Neroz, Sub Sonik en Requiem presents The Reckoning zullen LIVE gaan optreden en ook de dodelijke combinatie van Killshot & N-Vitral zal voor de allereerste keer zijn opwachting maken.

Shockerz heeft deze keer in de Autotron 3 album showcases staan. Apexx presenteert zijn aanstaande album Machines Don’t Bleed, net als RVAGE met zijn mini-album New Dimension. Clockartz komt met een speciale Chord V showcase, die tot nu toe nog maar één keer eerder is geweest. Daarnaast keert Shockerz presents Origins terug om je mee te nemen in de classics van raw hardstyle. En niet te vergeten: de tweede area zit vol met keiharde acts zoals je van Shockerz gewend bent. Met Riot Shift, Unresolved, Mind Dimension en vele anderen. Bekijk de volledige Shockerz 2019 – Chaos Complete line-up hieronder.

Shockerz 2019 – Chaos Complete

Shockerz vindt plaats op 14 december van 13:30 tot 01:00 in de Autotron in Den Bosch. De kaartverkoop is vandaag begonnen, maar wees er snel bij want het evenement verkoopt normaal gesproken snel uit. Ga voor kaartjes en meer informatie naar de officiële Shockerz website.

Dit is de Shockerz 2019 line-up

AREA 1

Act of Rage & D-Sturb LIVE
Bloodlust LIVE
Clockartz presents Chord V
Crypsis LIVE
Delete
Digital Punk
E-Force
Frequencerz
Killshot & N-Vitral LIVE
Malice LIVE
MYST
Public Enemies LIVE
Regain & Neroz LIVE
Rejecta LIVE
Requiem presents The Reckoning
Rooler
Shockerz presents Origins
MC Nolz

AREA 2

Apexx – Machines Don’t Bleed LIVE
Artifact
Chris One LIVE
Crossfight
D-Verze
Daegon
Iron-D
Level One
Luminite
Mind Dimension
Ncrypta
Riot Shift
RVAGE – New Dimension LIVE
Sub Sonik LIVE
The Purge LIVE
Thyron
Unresolved – RSLVD Records
Vyral
MC Livid

Footage taken from Facebook page Shockerz

Reageren