Hard News
Door Hard News

Op zaterdag 12 december 2015 van 14.00 uur tot 01.00  is het eindelijke zo ver! Dan zal de fundering van de Maaspoorthallen schudden tijdens een nieuwe editie van Shockerz – The Raw Elite! Niet alleen gevestigde namen zoals B-Freqz,  Crypsis en E-Force zullen deze avond voorbij komen, maar ook opkomende talenten krijgen een kans om te laten zien dat ze tot de Raw Elite behoren! Hard News zal namelijk de Future Elite stage hosten met onder andere Regain, Typhoon en Sub Zero Project. Hieronder vind je de belangrijkste info over Shockerz.

Kaartverkoop

Shockerz is volledig uitverkocht. Er is daarom ook geen deurverkoop. Wij raden het af om kaarten via onofficiële kanalen te kopen om teleurstelling aan de deur te voorkomen.

Legitimatie en leeftijd

De minimale leeftijd voor Shockerz is 18 jaar. Dat betekent dat je 18 moet zijn op de dag dat je het evenement bezoekt. Bij twijfel over je leeftijd word je om legitimatie gevraagd, neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).

Openbaar Vervoer

Shockerz vind plaats in Maaspoort Sports & Events aan de Marathonloop 1 te ‘s-Hertogenbosch. Er zal een shuttlebus rijden vanaf Centraal Station Den Bosch naar de Maaspoorthal. Kosten €5 per rit per persoon. Gelieve gepast te betalen! Chauffeur vertrekt bij een volle bus! Tijden van deze pendeldienst: Heen tussen 13.00 uur tot 16.00 uur Terug tussen 00.00 uur tot 02.00 uur

Selfie Stick

Selfie sticks zijn tijdens Shockerz – The Raw Elite verboden. Deze dienen te worden achtergelaten in de auto of te worden opgeborgen in een kluisje!

Lost & Found

Iets gevonden? Of iets kwijt? De lockerbalie is tevens een lost & foundbalie. Mocht er na het evenement voorwerpen worden gevonden, zullen we dit op facebook bekend maken.

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig om je spullen op te bergen. De balie waar men de sleutels kan huren bevindt zich vlakbij de kluisjes. Een kluisje huren kost €10 waarvan €5 borg.

Camera’s

Het is toegestaan bij Shockerz een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto’s en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende ‘social media’ kanalen. Gebruik daarbij #shockerz en laat zo iedereen meegenieten.

Rookbeleid

In de Maaspoort Sports & Events is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Merchandise

FreakyGlasses is aanwezig met merchandising. Naast de officiële Shockerz merchandising zal er ook artistmerchandising aanwezig zijn.

Drugs

Shockerz is een zero tolerance evenement. Dit betekent dat alle soorten drugs niet zijn toegestaan in Maaspoort Sports & Events. Wanneer je toch besluit om drugs mee te nemen, loop je het risico om verwijderd te worden van het evenement en overgedragen te worden aan de politie. Voor de ingang is een dropbox aanwezig om nog vrijwillig afstand te doen.

Pinnen

Het is mogelijk om te pinnen bij de muntenkassa’s en merchandising. Een storing zit altijd in een klein hoekje en neem daarom voor de zekerheid ook voldoende cash mee.

Food

In de foyer is een food-corner aanwezig.

Parkeren

Auto’s kunnen worden geparkeerd op de beveiligde parkeerplaatsen. Parkeren kost €5 Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken bij de hoofdingang.

Aansprakelijkheid

Shockerz-Events is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, schade of letsel.

Timetable

Shockerz timetable

Reageren