Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na het succes van vorig jaar trekt Shocktoberfest de lederhosen weer aan voor hét hardstyle oktoberfest. Met een line-up vol knotsgekke artiesten, is de Maaspoort dit najaar opnieuw compleet gevuld met bier, bratwurst en polonaise.

LEES OOK: Shocktoberfest presenteert line-up mit viel spaß voor eerste editie

Shocktoberfest is sinds vorig jaar toegevoegd aan de festivalkalender en staat bekend als ‘ein über gezellige partyt’. Het liet bij het debuut meteen een behoorlijke indruk achter, want niet alleen was het binnen no-time (of op z’n Duits “kein zeit”) uitverkocht, maar ook de handjes gingen massaal de lucht in tijdens de vele Oktoberfest edits van alle knotsgekke artiesten.

Over de DJ’s gesproken: Shocktoberfest heeft zojuist de line-up onthuld en deze is weer super toll. Met onder andere Akt of Rage – Kicks von Stahl, D-Stube – Party Auf Meine Platz en E-Fust worden hardstyle en oktoberfest volop gecombineerd ‘für de tollste party von dein leben’. Check hier de volledige line-up!

Shocktoberfest 2022 line-up

Jodel Jones – Die Classic Meister
Jayger ReeveMeister
Afterslok
BierFront und Digital Pint
D-Stube – Party Auf Mein Platz
Beerquencerz – The Sixpack is Back
Bierlust
Sickmode presantiert Drunkmode
Killshotje LIVE
Akt of Rage – Kicks von Stahl
E-Fust
Scarra & Vasto presantiert Bierglas Breaker
MC Das Syndrom

“Die erste editie von Shocktoberfest war seh snel ausverkauft, dus zorg dat je nicht achter de tap grijpt für de tollste party von dein leben am 8 oktober!”

Shocktoberfest wordt gehouden op zaterdag 8 oktober 2022 in de Maaspoorthal in Den Bosch. Wees snel en ga naar de officiële website van het evenement, want de kaartverkoop is zojuist van start gegaan.

Omslagfoto via Facebook-pagina Shocktoberfest

Reageren