Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Wie zegt dat hardstyle en oktoberfest niet samengaan? Trek je lederhosen maar uit de kast, want Shockerz Events komt op zaterdag 9 oktober met de eerste editie van Shocktoberfest! De befaamde Maaspoorthal in Den Bosch zal worden omgetoverd tot een paradijs van bier, bratwurst en de polonaise. Sla die ibuprofen maar vast in!

LEES OOK: Unmute Us loopt opnieuw op 11 september

Naast bekende events als Vroeger Was Alles Beter, Resonate en Shockerz komt de organisatie nu met iets heel anders op de proppen, namelijk een heus hardstyle oktoberfest. Het concept zal iedereen duidelijk zijn, maar voor de enkeling die de laatste jaren onder een steen heeft geleefd; dit wordt een feest zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Denk aan een zaal gevuld met mannen die gekleed zijn in traditionele lederhosen en vrouwen in dirndls, metershoge confetti, pullen bier in de lucht en de beste platen waar non-stop op wordt meegezongen. Dat wordt losgaan voor het leven!

Shocktoberfest line-up

Bier-Front
Chain Reaktion mit dem beste klassiker
D-Stube
E-Fust
Killshotje und Bierlust
Ran-D wir regieren die nacht
Rebelion im lederhosen
Rejecta größte follownaise
Sound Rush betrunkene brüder
The Bier Pitcher
Warfest
MC Das Syndrom

De kaartverkoop start op maandag 13 september

Twaalf van de grootste artiesten binnen de hardstyle zullen, geheel in thema, voor een enorme kater zorgen op 9 oktober. Zoals we gewend zijn van Shockerz Events vindt ook Shocktoberfest plaats van 14:00 tot 01:00. De kaartverkoop voor dit hardstyle oktoberfest start op maandag 13 september om 19:00 via de officiële website van het event.

Zeker weten dat je niet mis zult grijpen? Zorg dan dat je jezelf hier pre-registreert om als eerste tickets te kunnen bemachtigen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shocktoberfest (@shocktoberfestnl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Shocktoberfest

Reageren