Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Bijna 100 minuten lang alleen maar hardstyle tracks van niemand minder dan Showtek, het duo dat medeverantwoordelijk is voor het grootbrengen van de hardstyle scene. Al eerder schreven we dat de twee broers op Knockout Circuz 2017 het publiek verrasten met een optreden vol hardstyle, maar nu is het eindelijk tijd om deze set van Showtek op het Australische feest terug te luisteren. De hele liveset van Showtek op Knockout Circuz 2017 kun je onderaan dit bericht vinden.

LEES OOK: ‘Showtek maakt hardstyle comeback op Knockout Circuz’

‘FTS’ en ‘Green Stuff’ zijn slechts twee hardstyle-hits die Wouter en Sjoerd Janssen, beter bekend als Showtek, achter hun naam hebben staan. In 2012 stopte het duo met het maken van hardstyle, omdat zij vonden dat het tijd werd voor iets nieuws. De heren maakten een overstap naar EDM en keken niet meer achterom, alleen op de Defqon.1 Legends Ceremony verschenen zij even op het podium. De toekomst zal uitwijzen of het bij zulke gelegenheden blijft.

Luister nu Showtek op Knockout Circuz 2017

Tijdens Knockout Circuz 2017 bracht het tweetal de fans een oude, vertrouwde hardstyle-set met zelfs een aantal nieuwe platen. Een deel van de tracklist van de gehele set kun je hier bekijken.

Omslagfoto via Facebook-pagina HSU events

Reageren