Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Ongelofelijk maar waar. Toen Knockout Circuz, een hardstyle event in Australië, vorig jaar met de aankondiging kwam dat Project One er zou staan, stond de gehele scene op z’n kop. ‘De legendes waren eindelijk weer terug’ werd er veelvuldig geschreven op internet.

Dit jaar wordt het event wederom gehouden en speculaties over de line-up begonnen dan ook al vroeg. Toen vrijwel iedere naam eenmaal was aangekondigd, behalve ‘The Resurrected’, deed de naam al veel vermoeden. Zou het? Showtek stond afgelopen Defqon.1 tijdens Defqon.1 Legends een aantal minuten op het podium om hun meestbekende tracks ten gehore te brengen. Dat hardstyle nog steeds in ze zit is dus wel duidelijk.

Maar vanochtend was de kogel door de kerk. Showtek zal op 16 december in Sydney een volledige hardstyle set gaan draaien tijdens Knockout Circuz. Maar dat is niet alles, want het is geen 60 minuten durende set, maar een set van maar liefst 75 minuten! Daarbij gaf de organisatie aan dat er naast oude tracks, ook nieuwe (hardstyle) tracks gedraaid zullen worden. “The most Iconic Duo of the Hard Dance Scene return to their roots. For 75mins of pure Hardstyle.”

Reageren