Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het is binnenkort kaarsjes en kicks geblazen: Sickmode organiseert namelijk in samenwerking met Outlaw Events zijn eigen verjaardag en viert dit met zijn eigen This is Sick-event. Zo zal de Italiaanse DJ bezoekers trakteren op ’the freshest kicks in existence’ en heeft hiervoor behoorlijk wat artiesten uitgenodigd.

LEES OOK: Evolution Festival presenteert line-up voor de evolutie van raw hardstyle

De carrière van Sickmode is sinds het splitten met Malice nog geen 2 jaar oud, maar toch wist hij het pad naar de top van de raw hardstyle al gauw te vinden. Onder andere door een enorm aantal tracks te releasen – inclusief twee mini-albums – stond hij onder andere vorige maand nog als onderdeel van The Gang op een uitverkocht Supremacy.

Nu komt de jarige met een 11 uur durend evenement in een locatie vlakbij Utrecht en met een goede reputatie binnen de hardstyle: Studio A12. Onder andere Rebelion, Rooler LIVE en natuurlijk Sickmode zelf zijn van de partij om de taart aan te snijden: check de volledige line-up hieronder.

This is SICK! Sickmode’s Birthday Bash line-up

Desudo
Fraw vs Imperatorz
Malice
Mish
Mutilator vs NoType
Project Core
Rebelion
Rooler LIVE
Sickmode – THIS IS SICK SHOW
The Purge
Unresolved
Zyon
Hosted by MC Focus

Speciale loyalty sale gaat binnenkort al van start

This is SICK! Sickmode’s Birthday Bash vindt plaats op zaterdag 4 december 2021. De reguliere verkoop begint op maandag 25 oktober om 12:00 via de officiële website van het evenement.

Iedereen die kaartjes heeft gekocht voor een raw hardstyle evenement van Outlaw Events (Suppression, Malice in Wonderland, Gearbox) krijgt op vrijdag 22 oktober om 12:00 uur een e-mail met een exclusieve link om early bird tickets met korting te kopen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Sickmode

Reageren