Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Binnenkort opent Snakepit reikhalzend de poorten van het Klokgebouw voor alweer de 8e editie. Maar liefst 25 van de grootste artiesten met de snelste hardcore komen naar het jaarlijks (snel) uitverkochte event en dus is het dringen geblazen voor de aanstaande kaartverkoop van The Need For Speed aankomende dinsdag om 19:00 uur.

LEES OOK: Supremacy in recordtempo compleet uitverkocht

Onder de liefhebbers van uptempo hardcore is Snakepit ieder jaar een vaste prik. Organisaties Art of Dance en B2S staken in 2016 de koppen bij elkaar en met groot succes. Duizenden bezoekers raken hier niet over uitgepraat en deze editie in de Eindhovense lichtstad raakt iedere keer in hetzelfde tempo uitverkocht als dat de BPM’s door de speakers gieren: ongekend snel en hard.

“Fulfill your need for speed with 25 of the hottest names in high-speed hardcore”

Onder andere Barber LIVE, Deadly Guns ‘The Ultimate Killing Machine’, Dimitri K en Spitnoise staan geprogrammeerd in Pit 1 – een enorme zaal waar je iedere keer omver wordt geblazen door de intense show, licht en geluid. “Snakepit is een van mijn meest favoriete sets van 2022!”, vertelt N-Vitral. Ook dit jaar staat hij op dit keiharde podium met zijn BOMBSQUAD. “Er hangt hier altijd een hele dikke sfeer.”

Ook Pit 2 windt er geen doekjes om, want het kaliber van deze artiesten zou ook zomaar op een mainstage van het genre kunnen staan. Cryogenic, Irradiate presents Atomic Warface, Major Conspiracy, Unproven en nog vele anderen schroeven hier de snelheid nog verder omhoog. Check de volledige Snakepit 2023 line-up hieronder.

Snakepit 2023 line-up – The Need For Speed

PIT I
Barber LIVE

Bulletproof
Deadly Guns ‘The Ultimate Killing Machine’
Dimitri K
DRS
Elite Enemy LIVE
F.Noize
Juliëx LIVE
N-Vitral presents Bombsquad
Spitnoise
Tharken
Trespassed ‘Infra Red’ LIVE
Tha Watcher
PIT II
Chaotic Hostility

Cryogenic
Irradiate presents Atomic Warfare
Lady Dammage LIVE
Lunakorpz
Major Conspiracy
Manifest Destiny
MBK
Revellers
Soulblast
The Dope Doctor
Unlocked
Unproven
MC Robs

“Mark your calendars, as Snakepit sells out rapidly and your hunger for hard and fast is evergrowing”

Snakepit vindt plaats in de nacht van zaterdag 4 november 2023 in het Klokgebouw in Eindhoven. Zorg ervoor dat je op dinsdag 29 augustus om 19:00 schrap staat, want dan begint de kaartverkoop en Snakepit is altijd uitverkocht. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het event. “Rattle again and make our pits even more toxic.”

Omslagfoto via Facebook-pagina Snakepit

Reageren