Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Da Tweekaz & LNY TNZ hebben met de track ‘So Easy’ een bijzondere primeur te pakken. Het populaire Fortnite heeft de collab namelijk toegevoegd aan het spel – met meer dan 350 miljoen gebruikers – en is hiermee de eerste hardstyle plaat ooit in een wereldwijde game.

LEES OOK: Da Tweekaz halen €17.000 op voor het goede doel

Fortnite is nog steeds razend populair en sinds vandaag kan je tijdens het gamen (naast tracks van onder andere Martin Garrix en Drake) nu ook naar ‘So Easy’ luisteren. De online shooter voor de console en PC werd in 2019 nog uitgeroepen tot beste multiplayer game, en doet bovendien ook behoorlijk veel met muziek.

Sinds de uitbraak van het coronavirus zouden meer mensen nu thuis aan het gamen zijn. Dus organiseerde maker Epic Games bijvoorbeeld online live concerten met Ariane Grande, Marshmello en ook eentje met Travis Scott. Bij het laatstgenoemde optreden schakelden maar liefst 27,7 miljoen gamers in.

Da Tweekaz en LNY TNZ pakken primeur: ‘So Easy’ eerste hardstyle track ooit in Fortnite

Dus speel je Fortnite en zit je met je character in de auto, dan zou je dus zomaar deze plaat tegen kunnen komen op de radio. Best vet dat een hardstyle track in een game zit, toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dirty Workz (@dirtyworkz)

Omslagfoto via Facebook-pagina Da Tweekaz / Rossumedia

Reageren