Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

“Van heerlijke meezingers tot vaderlandse beukers.” Op 28 september is het weer tijd voor X-Qlusive Holland XXL. Voor dit oer-Hollandse hardstyle feest heeft Q-dance, naast een groot gedeelte van de line-up, nu ook bekendgemaakt wie de allereerste anthem-makers zijn van dit knotsgekke Oranjefeest in de Ziggo Dome. 

LEES OOK: X-Qlusive Holland keert terug in 2019: De ultieme stamppot van Holland en hardstyle

“X-Qlusive Holland draait om de absurde mix van de grootste hardstyle DJ’s en Nederlandse artiesten. Daarom trekken we ook dit jaar weer een blik bekende gezichten uit de Lage Landen open om het feestje compleet te maken”, zo laat Q-dance weten via Facebook. “Wie maken dit jaar hun opwachting? De Nederlandse artiesten blijven nog even een verrassing, maar je kan in ieder geval de volgende hardstyle acts verwachten:”

Dit zijn de hardstyle acts van X-Qlusive Holland XXL

D-Fence
De Nachtbrakers: Bass Chaserz, Degos & Re-Done, Endymion
Dr. Ruthless
Losgeld
Outsiders
Retroshock
Sound Rush
Warface presenteert Warfeest
Wildstylez
Hosted by DV8

Naast een groot gedeelte van de line-up, werd gisteren nog iets bekendgemaakt: Sound Rush en Frans Duijts zullen verantwoordelijk zijn voor het allereerste X-Qlusive Holland anthem ooit gemaakt. De hardstyle twins lieten dit zojuist via Instagram weten: “Surprise, a new release is coming on Friday. It’s a track you haven’t heard yet.”  Niet veel later maakten ze bekend dat het hier ging om het X-Qlusive Holland anthem: “We made the XQ HOLLAND ANTHEM! Together with dutch legend Frans Duijts.”

Ook de Nederlandse zanger Frans Duijts plaatste alvast een klein voorproefje van het anthem op zijn Instagram-account: “Deze keer mocht ik met Sound Rush een te gekke en unieke stap zetten!
Namelijk een lied maken wat nog niet eerder gedaan is. Een heel nieuw geschreven nummer waarbij het beste van beide werelden gekruist word!” 

Zoals oma vroeger altijd zei: “Gezelligheid kent geen spijt”

Vrijdag wordt het nummer ‘Gezelligheid kent geen spijt’ officieel gereleased. Kun jij nou écht niet wachten om de volledige versie van het anthem te beluisteren, dan kun je het alvast pre-saven via Spotify. X-Qlusive Holland 2019 is uitverkocht. Tickets zijn enkel nog verkrijgbaar in combinatie met een Hotel Package via de officiële website van Q-dance.

Omslagfoto van Facebook-pagina’s Sound Rush en Frans Duijts

Reageren