Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Het hardstyle duo Sound Rush heeft gisteren bekendgemaakt dat zij uit zullen komen met een splinternieuwe documentaire. Deze zal gaan over de weg naar hun allereerste optreden op Qlimax: één van de grootste indoorfeesten in de hardere stijlen.

De documentaire zal vastleggen hoe de mannen van Sound Rush zich voorbereiden op dit optreden, samen met teasers en nog ”veel meer…”. Het zal de eerste keer zijn dat het duo zich achter de Qlimax booth mag bevinden, waarvoor Jeroen en Martijn dus ook alles uit de kast willen halen.

Wanneer bekendgemaakt werd dat wij op Qlimax mochten gaan draaien, hebben we de eerste drie nachten niet geslapen. Je wil dit maken, je wil dat maken, een keer iets harders, een keer met die een collab doen. Dan zit je al heel snel op meer dan 10 nieuwe ideeën.“ 

“The Road to Qlimax“

Het eerste deel van de documentaire is inmiddels uitgebracht via het YouTube kanaal van het duo. Wanneer eventuele vervolgende delen online zullen komen, is nog niet bekend. Qlimax – The Game Changer vindt deze zaterdag 24 november plaats, in het Gelredome.

Update 29-11: “The Road to Qlimax Part 2”

De gebroeders Boeren plaatste vorige week al een video over hun weg naar Qlimax. Nu is ook deel twee van “The Road to Qlimax” geplaatst. Hierin zien we vooral hoe Sound Rush Qlimax beleeft achter de schermen zowel voor als na hun set.

Omslagfoto via Facebook-pagina Sound Rush

Reageren