Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

De mannen van Sound Rush zijn aan de slag gegaan met een nummer van de voormalige nummer één DJ van de wereld: Armin van Buuren. Zowel het hardstyle duo als de house-artiest hebben het nummer al op grote festivals gedraaid en de release hiervan komt er nu ook al aan.

LEES OOK: Sound Rush komt met een documentaire over Qlimax

Sound Rush heeft voor Armin van Buuren een remix op zijn nummer ‘Turn It Up’ gemaakt en hij kan het eindresultaat zeker waarderen. De Nederlandse house DJ draaide deze hardstyle versie namelijk al tijdens zijn sets op EDC Las Vegas en EDC Japan. Het duo heeft deze track zelf afgelopen weekend pas voor het eerst laten horen tijdens Emporium. De twee zijn nu dan ook van plan om deze remix al snel uit te brengen: “Official release is coming soon.” 

Ongeveer een maand geleden maakte Sound Rush – toen uit eigen initiatief – een nieuwe versie op het nummer ‘SOS’ van Avicii, als eerbetoon aan de overleden Zweedse DJ. De broers maken dus wel vaker hardstyle versies van house-artiesten hun tracks en dit leverde tot nu toe ook al veel positieve reacties op.

Sound Rush remixt nummer voor Armin van Buuren

Het duo heeft al laten weten dat we niet lang meer hoeven te wachten op de remix van ‘Turn It Up’. Ga om op de hoogte te blijven van dit nummer naar de Facebook-pagina van Sound Rush.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The word is out!! We officially remixed TURN IT UP from @arminvanbuuren #comingsoon

Een bericht gedeeld door Sound Rush (@soundrushmusic) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Dance4Liberation

Reageren