Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De gebroeders Sound Rush zijn bijna jarig en dit zullen zij groots gaan vieren. Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid heeft de bekendste hardstyle tweeling een eigen bus weten te bemachtigen, waarmee ze met 50 man hun verjaardag gaan vieren op een festival en sluiten ze de dag af met een afterparty. 

LEES OOK: Decibel outdoor gaat tot het uiterste met SAVAGE SUNDAY

“Wie jarig is trakteert!”, is het motto van de bijna jarige tweeling Sound Rush. Daarom nodigen zij een bus vol met fans uit om deel uit te maken van deze mooie dag op ludieke wijze. Na vele kilometers met de camper hebben de mannen deze keer namelijk hun eigen Sound Rush Bus: voorzien van alles wat je nodig hebt voor een goed feestje onderweg.

“Het feest begint al in de Sound Rush Bus met een DJ-set van ons, terwijl we met z’n allen naar City of Dance in Zeeland gaan.” In totaal maken 42 personen kans op deel uit te maken van deze mooie dag (dus in de bus, het festival en de afterparty). Klinkt als een behoorlijk verjaardagsfeestje, toch?

Sound Rush is jarig en geeft 42 man een volledige festivaldag cadeau: “Inclusief pre-party in de Sound Rush Bus én afterparty!”

Wil jij aanstaande zondag samen met Sound Rush een verjaardagsdansje doen? Het enige dat je hoeft te doen is: tag je party buddy in de Instagram-post van Sound Rush. Woensdagavond worden de winnaars bekendgemaakt. “De dag eindigt in de late uurtjes!”

Sound Rush Bus B-Day Sound Rush Bus B-Day

Omslagfoto via Facebook-pagina Sound Rush

Reageren