Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Om de pijn van de nieuwe lockdown-maatregelen iets te verzachten, komt Sound Rush deze woensdag met een nieuw initiatief vanuit de welbekende keuken. Tijdens Qlimax in the Kitchen pakt de hardstyle tweeling behoorlijk uit voor het iconische evenement, dat helaas zo last-minute gecanceld werd: “Er zijn zelfs verschillende showelementen van Qlimax te zien, waaronder het vallen van ”het doek” en de stage reveal.”

LEES OOK: Sound Rush komt met een documentaire over Qlimax

Al maanden lang waren de organisatie en alle artiesten in voorbereiding op Qlimax, tot het kabinet afgelopen vrijdag een streep zette door de aankomende evenementen. Inclusief Sound Rush, en ook zij hadden al behoorlijke plannen voor het evenement.

De welbekende keuken van Sound Rush ging al meerdere keren viral, toen de gebroeders verschillende DJ’s achter het fornuis op ludieke wijze nadeden. Nu gaat het een stapje verder, om als pleister op de nog verse wonden het gemis wat dragelijker te kunnen maken, tijdens Qlimax in the Kitchen.

“Het idee is nu om echt LIVE via onze YouTube de complete line-up uitgebreid na te doen en te mixen”, vertelt Sound Rush aan ons. “Ook zijn er verschillende showelementen te zien van Qlimax, waaronder het vallen van ”het doek” en de stage reveal. Uiteraard zal The Qreator aftrappen, vervolgens komt de rest van de line-up in actie en zal er een quest dj zijn (of meer quest DJ’s)…”

Sound Rush steekt een hart onder de riem met complete liveshow tijdens Qlimax in the Kitchen

Qlimax in the Kitchen is deze woensdag (17 november 2021) vanaf 19:00 te zien op het YouTube-kanaal van Sound Rush. Ga voor meer informatie naar de socials van de broers.

HN - Sound Rush Qlimax in the Kitchen - SQUARE

Omslagfoto via Facebook-pagina Qlimax

Reacties

  • Jorge López baeza 15 november 2021 - 21:23

    Gracias por ser como sois.

    Quote

Reageren