Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zoals bekend zullen Noisecontrollers, Bass Modulators, Audiotricz en Atmozfears, oftewel Spirit of Hardstyle, volgende week hun eigen Euphoria hosten. Al maanden zijn de heren druk bezig met deze avond, waarvoor zij zelf de line-up hebben samengesteld, en dus gingen wij in gesprek met de gastheren van deze avond. Spirit of Hardstyle: “Deze jongens hebben een échte Euphoria-sound.”

Uiteraard kunnen de vier acts van het hardstyle-label niet ontbreken op hun feestje, maar daarnaast worden zij aangevuld met verschillende guest performances. “We hebben een aantal artiesten uitgenodigd: Adrenalize, Demi Kanon en Devin Wild“, leggen de labelbazen uit. Ze waren er unaniem over eens dat deze jongens hard aan de weg aan het timmeren zijn binnen de Hardstyle scene, door hun euforische sounds en producties die goed in elkaar zitten. “En in het verleden hebben zij een aantal fantastische collabs gedaan met onder andere Tim (Atmozfears) en Kenneth & Leon (Audiotricz). Dit was voor ons een van de redenen hun direct te vragen.”

Volgens de heren sluiten de tracks van Adrenalize, Demi Kanon en Devin Wild naadloos aan op het gevoel van Spirit of Hardstyle en Euphoria. “Ons label heeft sinds de start van het label gestaan voor kwalitatief goede Hardstyle”, leggen Noisecontrollers, Bass Modulators, Audiotricz en Atmozfears uit. “De guest performances hebben ieder een eigen unieke stijl binnen de euforische tak en weten ons te verbazen en inspireren met hun muziek. Het zijn grote talenten, die we graag achter de draaitafel hebben tijdens Euphoria. Daarom zullen zij als guests met korte showcases hun beste tracks draaien, inclusief de collabs die ze met ons hebben gedaan.”

“De intieme sfeer is ontzettend belangrijk voor ons”

Al maanden heeft Spirit of Hardstyle het over Euphoria, waarbij ze benadrukken dat de sfeer in de zaal ontzettend belangrijk is. “We gaan zelf ook het publiek in gedurende de avond: zo kunnen we samen met z’n allen genieten van muziek en show. Hierdoor denken wij dat er een unieke sfeer kan ontstaan. Dit is erg belangrijk voor ons omdat wij iedereen die aanwezig is een unieke ervaring willen bieden die ze niet snel zullen vergeten.” Met 013 Tilburg als locatie, proberen ze samen met b2s een ‘huiskamer-gevoel’ on stage en op de dansvloer te creëren. “013 is de perfecte locatie hiervoor. Wij staan als dj’s erg dicht op het publiek wat het voor ons ook een stuk intiemer maakt. De zaal is niet te groot, toch voelt het massaal zodra deze gevuld is en het geluid in 013 is perfect. Een hele belangrijke natuurlijk!”

Bezoekers mogen dus een hoop verwachten van de Spirit of Hardstyle-hosting. Noisecontrollers, Bass Modulators, Audiotricz en Atmozfears lichten alvast een tipje van de sluier op wat de hardstyle-liefhebbers te wachten staat: “We gaan een aantal bijzondere dingen doen. Noisecontrollers neemt je onder andere mee terug naar de classics met een Attack Again set, Audiotricz gaan een try-out doen van hun nieuwe project genaamd ‘NextChapter’ tijdens Euphoria – dit project wordt volgend jaar officieel gelanceerd. De ALLSTVRS gaan weer het podium op, Noisecontrollers & Bass Modulators doen de enige NCBM set van dit jaar, Bass Modulators doen een showcase van hun Limitless album en nog veel meer waaronder een harde afsluiter met Spirit Of Hardcore.”

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een intieme setting tijdens Euphoria. “Dit alles, in combinatie met een fantastische show, gaat zorgen voor een epische nacht waar wij ontzettend veel zin in hebben!”

Euphoria 2018 presents: Spirit of Hardstyle zal plaatsvinden op 1 december in Poppodium 013. Voor tickets en meer informatie, ga je naar de officiële website van b2s.

Euphoria line-up:

Noisecontrollers presents: Attack Again
Audiotricz (NextChapter)
ALLSTVRS (Audiotricz vs. Atmozfears)
Bass Modulators (Limitless Showcase)
NCBM Live
Noisecontrollers
Noisecontrollers vs. Atmozfears
Atmozfears
Spirit Of Hardcore
Hosted by Tellem

Guest performances by:
Devin Wild
Adrenalize
Demi Kanon

Beeldmateriaal via website b2s / Hard Bass

Reageren