Hard News
Door Hard News

Dames en heren opgelet, want AIRFORCE Festival heeft zojuist de volledige line-up bekend gemaakt voor de tweede editie van dit enorme festival. Het zal plaats vinden op 5 augustus op de Militaire Luchtbasis Twenthe. De grootste namen uit de hardcore en raw hardstyle scene zullen hier wederom samenkomen voor ‘AIRFORCE Festival – Superior Warfare’.

Eerder werd al duidelijk dat Denekamps Gespuis, waar Radical Redemption en Crypsis ook deel van uitmaken, de mainstage zullen afsluiten met een album showcase. Op de raw hardstyle stage zijn onder andere namen als Minus Militia, E-Force, Frequencerz en Digital Punk terug te vinden. Ook zal er een opvallende battle plaatsvinden tussen Regain en Crypsis met de naam ‘Polish Deathmatch’. Dat kan alleen maar één grote slooppartij worden.

Bekijk de volledige line-up hieronder en kom erachter of jou favoriete artiesten ook van de partij zullen zijn wanneer de Militaire Luchtbasis Twenthe wederom tot leven gewekt zal worden. Voor meer informatie kijk op www.airforcefestival.com

airforce-line-upFoto’s: AIRFORCE Festival

Reacties

  • dylan 16 mei 2017 - 19:18

    NSD & DRS ontbreken vind ik persoonlijk

    Quote

Reageren