Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Stereo Sunday neemt bezoekers mee op reis naar Venlo, waar het twee dagen lang grote headliners uit de hardere stijlen heeft staan. Een totaal van 5 stages vormen een buitenaards festival met (inter)nationale namen op het Limburgse Festival, met een nieuwe upgrade voor de Hardstyle-stage.

LEES OOK: “De Hardstyle-stage van Dirty Workz op Ultra Miami is een enorme stap voor de scene”

Het is voor Stereo Sunday alweer de dertiende editie, een weekendfestival dat in totaal 25.000 bezoekers ontvangt. Geheel in thema worden alle stages voorzien van een prachtig decor en de beste artiesten. “‘Het was dit jaar een uitdagende puzzel door de moordende concurrentie, maar uiteindelijk hebben we weer een line up van formaat weten neer te zetten”, kondigt de organisatie trots aan. “Men moet niet raar opkijken wanneer er ufo’s, aliens en astronauten door het Julianapark vliegen.”

Want in de vernieuwde tent heeft Stereo Sunday een hoop in petto voor iedereen die van een tandje harder houdt. Dit jaar heeft ‘The Voyage of Craziness’ onder andere Sickmode, Dimitri K en Warface op het podium staan met nog vele anderen. Bovendien is Da Tweekaz op de indrukwekkende mainstage te vinden, naast namen zoals La Fuente en Sick Individuals. Check de volledige Stereo Sunday hardstyle line-up hieronder.

Stereo Sunday 2023 line-up

Vrijdag
Act of Rage

Dimitri K
Sickmode
A-Rize
Galactixx
Jones
MC Synergy

Zaterdag
Adjuzt
B-Front
D-Sturb
Warface
KELTEK
Primeshock
25 Years Zany
MC DL

“Zet je schrap voor een verbluffende reis vol gekkigheid”

Stereo Sunday wordt gehouden op 30 juni en 1 juli 2023 in het Julianapark in Venlo. Ga voor tickets, meer informatie en line-up naar de officiële website van het festival: inclusief het programma van de andere stages.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stereo Sunday (@stereosunday)

Omslagfoto via Facebook-pagina Stereo Sunday

Reageren