Bas van Herk
Door Bas van Herk

Via Facebook deelden de mannen van Stereotuners gisteren wat speciaals. In een bericht lieten ze weten dat de tracks die op het nieuwe mini-album staan, online te beluisteren zijn als teasers.

Het duo kondigde al eerder aan dat het album The Graveyard Shift zal heten. Vanaf gisteren werd duidelijk dat het bestaat uit acht tracks, waaronder vijf solo tracks en twee collabs. De overige track is niet toegevoegd aan de teaser. Dit is de voorlopige tracklist:

01. The Graveyard Shift
02. Burn the System
03. XTC ft. Dimness
04. Don’t Fuck with Us ft. Unresolved
05. Angels
06. Destructive
07. The Graveyard Shift (Hardcore Version)

Een van de collabs is samen met Unresolved. Deze DJ is momenteel zelf ook bezig met het maken van een album. De collab werd door de Italiaan al een keer live gedraaid en het publiek ging volledig uit zijn dak. Verder draaide X-Pander de collab samen met Dimness, genaamd ‘XTC‘. Ook deze track werd ook goed ontvangen door het publiek. Ter afsluiting van het album is er nog een harde hardcore remix gemaakt van het titeltrack ‘The Graveyard Shift’. 

Stereotuners zeiden het volgende in de beschrijving van de preview:

‘Having worked extremely hard in the studio, Raw heads, Stereotuners have churned out one of the hardest albums we have ever presented. The Graveyard Shift is based off of pure auditory brutality consisting of 8 tracks, including fresh new solos as well as collaborations with some of their good friends and colleagues. This is the Graveyard Shift!’

In 2012 tekenden Stereotuners bij DWX Anarchy, waar ze inmiddels alweer meer dan 10 releases hebben gehad. Het album verschijnt wederom op dit label. Als je interesse hebt naar de preview, dan kan je hier de teasers van de zeven tracks beluisteren:

 

Reageren