Hard News
Door Hard News
Het succesvolle Hard ALS Style organiseert ook dit jaar weer een evenement in de strijd tegen de dodelijke ziekte ALS. ALS is bij het grote publiek bekend geworden dankzij de “ice bucket challenge”. Maar voor de mensen in de organisatie is het de harde realiteit. Nadat de vader van organisatie lid Marcel de diagnose ALS kreeg in 2011 vonden wij dat we iets moesten doen. Nu zijn we niet goed met water of met de fiets, maar wat we wel kunnen is feesten!

Afgelopen jaar bracht het evenement met onder andere Scope DJ, A-lusion, D-Passion en Pandorum maar liefst 7300 euro op! Ook dit jaar zijn artiesten als Degos en Re-done,  Alphaverb, Playboyz en Myst (ook wel bekend als Pandorum) aanwezig om het feest tot een nog groter succes te maken. Toch kunnen wij het niet alleen, want ook vorig jaar waren het de bezoekers die het tot zo’n groot succes maakten! Discotheek Chez ligt op iets meer dan 3 kwartier van Amsterdam en bevindt zich in Marknesse. De discotheek is maar liefst geschikt voor 2000 feestgangers en is uitgerust met top geluid en uitstekend licht!

Line-up
Degos & Re-Done

Alphaverb
Playboyz
Omkara
MYST
Terrox
Influentialz
D-Attack
Kuzak & Crudo
Necroformers
Dj Diabolic
Omistettu
Sqreur
Cypher
Shredder
Hardkema Showcase
Pieter Sahieter & Breakerzz
Hosted by MC Democian & MC BigM

Check hier de trailer

Bestel nu je tickets voor maar 15 euro per stuk op:
http://hardalsstyle.nl/shop/tickets-hard-als-style/

Mocht je nou niet in de gelegenheid zijn om te komen feesten kun je ook doneren op onze speciale Hard ALS Style donatie pagina:
https://www.alsacties.nl/actie/hard

Houd onze facebookpagina in de gaten voor meer nieuw rond dit evenement en dan zien we je 12 December in Chez!

Samen stampen we ALS de wereld uit!

Reageren