Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Afgelopen weekend vond WiSH Outdoor Mexico plaats in Monterrey. Het van oorsprong Nederlandse festival, maakte met twee stages de oversteek naar het Amerikaanse continent. Op de hardstyle-stage stonden o.a. Sub Zero Project en zij draaiden een bijzondere collab.

LEES OOK: “Anthem maker voor WiSH Outdoor 2018 onthuld

Op de Instagram-story van Sub Zero Project was een klein deel van de track te horen. In de Sub Zero Project story werd Timmy Trumpet getagd, en op Timmy’s story waren de de heren van Sub Zero Project te zien. Hoewel de Australische Timmy vooral bekend is van zijn house-track ‘Freaks’, lijkt hij de hardstylesmaak te pakken te hebben. Zijn nieuwe track met Junkie Kid, ‘Toro‘, heeft ook wat invloeden uit de hardstyle.

Hardstyle en house ontmoeten elkaar in Mexico

De samenwerking van het Nederlandse duo en de Australische dj is opmerkelijk, maar laat weer zien dat hardstyle meer mainstream wordt. Steeds vaker zien we namelijk dat hardstyle- en house-artiesten samen de studio in duiken. Eerder zaten bijvoorbeeld Rebourne en The Galaxy samen in de studio. Voor de officiële preview moeten we nog even wachten, maar tot die tijd kun je hieronder nog even de sfeer op WiSH Outdoor – Mexico checken!

Omslagfoto via Facebook-pagina Timmy Trumpet en Facebook-pagina Sub Zero Project

Reageren