Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Sub Zero Project gaat het aanstaande Defqon.1 2023 anthem verzorgen. Deze eervolle onthulling werd gisteren in de nieuwe Defqon.1 show The Kick-Off bekendgemaakt, samen met het nieuwe thema van het grootste hardere stijlen festival ter wereld: ‘Path Of The Warrior’.

LEES OOK: Sub Zero Project pakt uit met nieuw album: “Renaissance of Rave”

De mannen van Sub Zero Project zijn niet te stoppen en mogen zich opmaken voor alweer hun vierde anthem (waaronder die van Qlimax). Vorig jaar kregen ze de primeur om als eerste act The Spotlight op de RED te verzorgen en aankomend jaar wordt misschien zelfs nog specialer voor SZP: als makers van het Defqon.1 2023 anthem.

“Het is een enorme eer om het anthem te maken voor een festival als Defqon.1”, zegt Sub Zero Project tijdens The Kick-Off. Hierin werd onder andere de eerste (en indrukwekkende) aftermovie sinds 2017 laten zien en de onthulling van afgelopen POWER HOUR. “We zijn heel blij dat we het anthem mogen maken en zijn er al volop mee bezig. We hebben namelijk al wat toffe ideeën.”

Sub Zero Project krijgt de eer voor ‘Path Of The Warrior’ (Defqon.1 2023 anthem)

Defqon.1 2023 wordt gehouden vanaf donderdag 22 juni t/m zondag 25 juni op de heilige grond van Biddinghuizen. DEDIQATED-members kunnen hun tickets vanaf aanstaande dinsdag (25 oktober) al halen: de Travel & Stay Packages en de reguliere verkoop beginnen op 27 en 29 oktober via de officiële website van Q-dance.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1 / Q-dance

Reageren