Thomas Sterks
Door Thomas Sterks

Op 17 september is het zo ver: de ultieme afsluiter van het festivalseizoen, Sunset Festival! Geniet van een topdag vol muziek, opzwepende DJ acts, een gezellige festivalsfeer en pak die laatste zonnestralen van het zomerseizoen aan het stralend witte zandstrand van De Lilse Bergen.

De Lilse Bergen is zonder twijfel de mooiste festivallocatie van België én is bovendien makkelijk bereikbaar; net over de Belgische Kempengrens, op minder dan een half uurtje van Eindhoven of Tilburg.

Vorig jaar vonden meer dan 15.000 bezoekers hun weg naar het prachtige strand rondom dit magische meer, de vele gezellige hoekjes in het bos en de mooie groene omgeving midden in de natuur. Ook dit jaar wordt alles aangekleed met leuke deco, animatie, foodtrucks en sfeerverlichting. Voeg daar nog tal van stages aan toe, van intiem en gezellig tot maar liefst twee volwaardige mainstages (house en hardstyle), en Sunset is the place to be bij uitstek voor een knallend, onvergetelijk dagje festivallen.

Kom alvast lekker in de nazomerse Sunset-sfeer en check hier de aftermovie van vorig jaar!

Wees er als de kippen bij om jouw Early Bird ticket te scoren voor slechts € 26,50! VIP tickets zijn beperkt beschikbaar en zoals elke voorgaande editie razendsnel uitverkocht.

Meer weten over Sunset Festival? Check sunsetfestival.be en vergeet niet om jezelf hier natuurlijk eventjes present te melden! “Summer definitely ain’t over before Sunset!”

Reageren