Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft Supremacy als één van de eerste evenementen de kaartverkoop voor dit jaar aangekondigd. Het raw hardstyle-event biedt de mogelijkheid om jezelf te verzekeren van een ticket in onzekere tijden als deze, door middel van een kleine aanbetaling.

LEES OOK: ‘Supremacy is de ultieme opening van het indoorseizoen’

De datum van Supremacy staat nu gepland op 25 september, maar organisatie Art of Dance begrijpt de huidige situatie. “We hopen dit jaar weer met duizenden raw hardstyle fans samen te kunnen komen op Supremacy 2021. Ondanks dat we optimistisch zijn over de toekomst, zijn we ons uiteraard bewust van de maatregelen die genomen kunnen worden door de overheid omtrent het coronavirus en de onzekerheden die dit met zich meebrengt”, laat Art of Dance weten.

Omdat de afgelopen edities uitverkocht waren, biedt Supremacy een mogelijkheid aan de loyale fans om erbij te kunnen zijn wanneer het weer mag, met een aanbetaling van slechts tien euro. “Wanneer Supremacy 2021 niet door kan gaan op de geplande datum krijgen alle kaartkopers de mogelijkheid om direct een terugbetaling aan te vragen, de aanbetaling om te wisselen voor een voucher of de aanbetaling te bewaren voor de eerstvolgende editie van Supremacy.”

Nadat je jouw tickets hebt gescoord, zijn er twee opties:

  1. Supremacy gaat door: je betaalt het resterende bedrag van je ticket (Regular = €45 excl. fee, Supreme VIP = €65 excl. fee)
  2. Supremacy gaat niet door: het evenement biedt je direct de mogelijkheid om een refund aan te vragen of je kan jouw aanbetaling bewaren voor de volgende editie om zo verzekerd te zijn van je ticket

 

“Driven by dedication, we are all eager to step out of the dark. Brave, resolute and offensive measures will be taken to bring you: Supremacy 2021”

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 6 februari om 13:00. Omdat het nog altijd moeilijke tijden zijn en er nog steeds een kans bestaat dat Supremacy niet door kan gaan, vragen wij alleen om een aanbetaling van slechts €10 (excl. fee).”

Supremacy staat bekend om de grootse raw hardstyle line-up, met veel exclusieve live-acts en indrukwekkende show. Tickets zijn vanaf zaterdag verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. Meer vragen over de aanbetaling (en alles wat hierbij komt kijken) staan uitgebreid omschreven in de FAQ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Supremacy (@supremacyevent)

Omslagfoto via Facebook-pagina Supremacy

Reageren