Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Supremacy heeft het enorme GelreDome binnen één dag compleet uitverkocht. Een ongekende prestatie, want voor deze speciale jubileumeditie vlogen er meer dan 28.500 tickets over de digitale toonbanken tijdens de exclusieve member sale. “You Supreme soldiers showed nothing more than pure dedication!”

LEES OOK: “Supremacy legt ieder jaar de lat hoog voor het indoorseizoen”

De verwachtingen zijn ronduit door Supremacy overtroffen. Elk jaar schitteren de grootste RAW-acts van het moment op de gigantische mainstage van het Art of Dance-evenement – uitgeroepen tot hét beste Indoor Event van het afgelopen jaar. Ieder jaar ervaren de bezoekers vele primeurs, unieke showelementen en live-optredens: het leverde een enorme belangstelling op en dit onderstreepte de kaartverkoop van de afgelopen 24 uur maar weer eens.

Ondanks de eenmalige uitbreiding naar het iconische GelreDome is het niet normaal snel gegaan voor 10 Years of Supremacy. Tienduizenden fans hebben zich de afgelopen weken ingeschreven voor de member sale en gisteren was het eindelijk zover: alle toegangsbewijzen zijn binnen 24 uur uitverkocht – dat zijn er bijna twee keer zoveel als de Brabanthallen. Heb jij een ticket kunnen bemachtigen?

10 Years of Supremacy in het GelreDome binnen 24 uur uitverkocht: “Special shout out to our loyal members”

Supremacy 2024 vindt overdag plaats op zaterdag 14 september 2024 in het GelreDome in Arnhem. Er zijn dus geen kaarten meer beschikbaar: wees alert voor oplichters en koop alleen tickets via Ticketswap. Tot nu toe is alleen Rebelion met The Final Dose aangekondigd: houd de Supremacy-socials in de gaten voor aankomende updates over de line-up, het anthem en meer.

Beeldmateriaal via Supremacy / Art of Dance

Reageren