Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Komend weekend staat het festival der festivals wederom op het programma voor alle mensen die hardstyle liefhebben. Defqon.1 viert haar 15de verjaardag en dat moet natuurlijk op een speciale manier gevierd worden. Tijdens de Closing Ceremony op zondag zal er dit jaar maar liefst 3 uur lang een Defqon.1 Legends show plaats vinden. Speculaties hingen al in de lucht dat alle grote Defqon.1 helden uit het verleden hun opwachting zouden maken op de grote mainstage. Headhunterz hoort hier natuurlijk ook bij en gisterenavond heeft hij wellicht wel de grootste hint tot nu toe gegeven met betrekking op zijn terugkeer naar Defqon.1.

Een tijdje geleden verscheen er op de Facebookpagina van Headhunterz een evenement met de naam ‘Flatline’ dat zou plaats vinden in Nieuw-Zeeland. Het vreemde hieraan was dat het op dezelfde datum was als Defqon.1, namelijk 25 juni. Veel mensen raakten in de war, maar Headhunterz liet een aanwijzing achter in de vorm van coördinaten.

headhunterz Defqon.1
De coördinaten die te vinden zijn onder de titel van het feest in de afbeelding in de header leiden naar een plek in het midden van de oceaan. Vreemd niet waar? Maar wanneer je naar de andere kant van de wereld gaat ten opzichte van deze plek kom je uit op, je raadt het al, het terrein van Defqon.1. Dit was voor velen de doorslag, Headhunterz keert terug naar Defqon.1!

Natuurlijk zijn er nog altijd sceptici, mensen die nog niet overtuigd zijn. Voor hen hebben wij de laatste aanwezig van de terugkeer van Headhunterz ontdekt. Gisteren plaatste Headhunterz namelijk op zijn Facebookpagina een nieuwe omslagfoto. Het enige wat je hier ziet is een rechte streep, een flatline, alsof zijn hart stil staat. Waarom zou hij dit doen? Wij zien dit als een laatste verwijzing naar het evenement en daarmee de aanwijzing voor zijn terugkeer tijdens Defqon.1. Zal het hierbij blijven, of is er nog meer?

flatlineFoto’s: Headhunterz

Reacties

  • Joey 20 juni 2017 - 18:22

    Als je eventjes kijkt naar de Snapchat van Q-Dance, dan zie je een kleine teaser van een persoon en een datum. De persoon zie je bijna niet omdat het donker is maar ik zie de vorm van Headhunterz in de teaser. Hun Snapchat: Q_Dance

    Quote
  • Marvin 20 juni 2017 - 13:28

    Wat ver gezocht allemaal. Als ik dit zo lees lijkt me de kans dat ie komt vrij klein.

    Quote

Reageren