Hard News
Door Hard News

Op zaterdag 31 oktober 2015 organiseert Minority Events voor het eerst het nieuwe early hardstyle evenement Previous. Het evenement zal plaats gaan vinden op de grasweide naast het Eurocircuit in Valkenswaard. Onder leiding van grote hardstyle helden zoals Zany, Deepack en Super Marco May, worden de bezoekers mee teruggenomen op een reis langs de allergrootste hardstyle klassiekers uit de jaren 2002 – 2012. Minority is bekend van (nostalgische) muziekevenementen zoals Atmoz, Memorylane & Bonzai en duikt dus de historie van hardstyle in!

De ingredienten van Previous – a decade of Hardstyle? Een grote festivaltent, een avondje nostalgische hardstyle, de helden van toen op het podium en een uitzinnig publiek dat helemaal los gaat op alle vette tracks van toen. De line-up bestaat uit het volgende rijtje illustere namen: Deepack, Zany, Josh & Wesz, Pavo, Super Marco May, Trilok en Chiren en Sunny D. Stuk voor stuk namen die hun sporen in de hardstyle scene al lang en breed hebben verdiend. Met hits en anthems voor alle dikke feesten, eigenlijk hebben ze helemaal geen introductie meer nodig.

Klinkt dit als muziek in je oren? En heb jij nu al zin in om helemaal los te gaan op al dikke tracks van vroeger? Scoor dan op tijd je ticket op de website van Minority Events en nodig al je vrienden uit op Facebook zodat jullie met zijn allen ouderwets kunnen genieten op de eerste editie van Previous!

Early Birds voor Previous kosten slechts €19,50 (excl. fee) en de reguliere tickets kosten €22,50 (excl. fee). Voor de late beslissers zijn er ook nog kaarten aan de deur beschikbaar, die gaan €30,- euro kosten. De early bird verkoop begint zaterdag 29 augustus om 10.00 via de website www.minorityevents.nl. Tot Previous!

Facts

Evenement: Previous
Muziek: Hardstyle, van 2002 tot 2012.
Artiesten: Zany, Deepack, Josh & Wesz, Pavo, Super Marco May, Sunny D, Trilok en Chiren.
Datum: 31 oktober 2015
Locatie: Grasweide Eurocircuit
Tijden: 14.00 – 00.00
Entree: early birds €19,50 excl. fee, normal presale ticket €22,50 excl. fee en deurverkoop €30,- (indien nog beschikbaar).

Ticketlink: www.minorityevents.nl/ticketshop

Reageren