Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

E-Force mag toegevoegd worden aan het lijstje van artiesten die aangekondigd hebben dat ze met een album gaan komen. Door middel van een teaser op YouTube heeft hij bekendgemaakt dat er een eerste album aan zit te komen. De titel is ook al bekendgemaakt, namelijk The Edge of Insanity

Wanneer het album uit gaat komen is echter nog niet bekend. Tijdens een eerdere livestream gaf E-Force al een hoop details over het album weg, waaronder dat er ongeveer 20 tracks op zullen verschijnen, dat de Adaro & E-Force remix van ‘Warface – FTP’ er op komt en dat er ook een hardcore track op het album zal eindigen.

Samenwerkingen in overvloed
Maar dat is niet het enige, want E-Force onthulde ook nog eens een enorm aantal samenwerkingen die op het album zullen verschijnen. Zo heeft hij tracks gemaakt met Psyko Punkz, Luna, Regain, Jack of Sound, Bass Chaserz, Warface, Radical Redemption en Frequencerz. Hopelijk hoeven we niet lang meer te wachten tot er verdere informatie naar buiten komt, maar tot die tijd kunnen we nog genieten van z’n andere werk.

Reageren