Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het laatste optreden van Hardstyle legende DJ The Prophet is zojuist bevestigd. Na meer dan 35 jaar zegt The Godfather of Hardstyle vaarwel op het grootste podium uit de hardere stijlen: de iconische RED van Defqon.1. 

LEES OOK: DJ The Prophet neemt afscheid in stijl: “Nog 1 jaar te gaan”

Afgelopen jaar kondigde DJ The Prophet zijn afscheid aan. Sinds 1990 begon deze grondlegger met produceren van Hardcore, richtte hij 10 jaar later het label Scantraxx op en werd hij een belangrijk persoon voor velen binnen de Hardstyle. Zijn afscheidstour From The Hard is inmiddels in volle gang en het eindpunt is nu officieel in zicht.

DJ The Prophet laatste show is namelijk tijdens The Closing Ceremony van Defqon.1: jaarlijks een memorable moment waarbij tienduizenden liefhebbers het grootste festival uit onze scene afsluiten. Een waardig afscheid voor The Godfather of Hardstyle, maar ook een grote uitdaging. “Ik ga proberen om meer dan 35 jaar aan muziek in deze set te stoppen”, zegt hij in The Release. Na dit jaar zal DJ The Prophet focussen op een nieuwe creatieve loopbaan.

“Afscheid nemen van iets dat al zo lang deel uitmaakt van mijn leven. Dit wordt mijn laatste show op de mainstage van Defqon.1 op zondag 25 juni. Dit betekent dat we nog maar 4 maanden te gaan hebben voor mijn laatste show ooit…”

DJ The Prophet’s laatste optreden ooit zal tijdens The Closing Ceremony van Defqon.1 2023 zijn

Defqon.1 – Path of The Warrior vindt plaats van donderdag 22 t/m 25 juni 2023 in Biddinghuizen. Omdat de tickets afgelopen oktober in zo’n rap tempo uitverkocht raakten, geeft Q-dance vanaf 25 februari om 13.00 uur een extra batch weekend- en dagtickets vrij. Ga voor kaartjes en meer informatie naar de officiële website.

Beeldmateriaal via Facebook-pagina The Prophet / MNO Photo

 

Reageren