Hard News
Door Hard News

Op 10, 11 en 12 augustus is het tijd voor het hardste hoogtepunt op één van de meest unieke festivallocaties van België: ‘The Qontinent’. Duizenden die-hards trekken het 2e weekend van augustus richting het epicentrum van een ware ‘rave-beving’ in Wachtebeke.

Een magisch eiland in het midden van de natuur, 3 dagen vol gas feesten, een prachtige campsite rond het meer, superstrakke stages, de hardste kicks en een onverwoestbaar dikke line-up: dit is ‘The Qontinent – Indestructible’.

The Qontinent

Als rasechte raver mag je het grootste spektakel in de hardere stijlen van België absoluut niet missen! Met alweer de 11e editie in het vooruitzicht is er een nieuw tijdperk aangebroken, durf jij het aan? Scoor dan aanstaande zaterdag vanaf 13:00u jouw tickets op www.theqontinent.be.

Tip: klik jezelf naar het officiële Facebook event van The Qontinent. Zo blijf je steeds op de hoogte van de meest verse nieuwtjes en updates.

Denk je nu spontaan “wáár gaat dit in hemelsnaam allemaal over”? Neem dan lekker even 5 minuten voor jezelf en kom in de Belgische sferen met de (60FPS!) ’10 years The Qontinent’ aftermovie van vorig jaar; puur genieten!

The Qontinent – Indestructible
10/11/12 augustus 2018
Recreatiedomein Puyenbroeck
Wachtebeke (BE)
www.theqontinent.be 

 

Reageren