Juno Coolen
Door Juno Coolen

Begin dit jaar kondigde Deetox aan dat ze het komende jaar veel van zich zal laten horen en dat ze met diverse nieuwe solo tracks én samenwerkingen gaat komen. Dat laatste is nu al te merken doordat ze op Facebook aangekondigd heeft dat ze gaat samenwerken met de heren van Sound Rush. Ondanks dat The Queen Of Raw een wat hardere sound heeft, is ze zeker niet vies van melodieën en euforisch-getinte tracks. Sound Rush voorspelt: ”Best Of Both Worlds”.

Al eerder heeft Deetox samengewerkt met bijvoorbeeld Cyber. Naar eigen zeggen zit de collab met de Zwitser er ook aan te komen. Bij eerdere korte fragmenten zijn de beide stijlen van Deetox & Cyber goed te horen en te onderscheiden. Deze track valt erg goed in de smaak en de fans kunnen niet wachten op de samenwerking.

16265954_1375375912502248_4440225469784346465_n
Deetox heeft de afgelopen tijd niet veel uitgebracht. Dat kwam mede door verschillende redenen, maar daar komt verandering in. Inmiddels heeft ze nog een aantal andere collabs gepland staan en een aantal solo’s, waaronder een tof project. Ook geeft ze aan dat er contact is met Regain over een mogelijke collab dit jaar. We mogen dus veel nieuwe materiaal verwachten van haar.

Jeroen & Martijn Boeren, ofwel Sound Rush, laten de laatste tijd een sterke indruk achter mede doordat hun remix van Project One op Qlimax enorm in de smaak viel. Daarnaast zijn de heren vanaf heden verantwoordelijk voor de Hard With Style podcast. Tot slot wil Sound Rush terugvallen op de roots van hardstyle met hun muziek. We gaan nog veel van dit duo horen!

Reageren