Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met nog maar één maand te gaan, kunnen we ons opmaken voor een hoop nieuwe muziek. Zoals bekend komt Radical Redemption namelijk met zijn nieuwe album The Road To Redemption en hier is vandaag iets meer bekend over geworden. Maak maar alvast plaats in je auto en cd-rek, want we kunnen je vertellen dat dit monsteralbum nogal wat ruimte in beslag neemt.

Het albumhoesje van The Road To Redemption is er eentje van groot formaat, want het album bedraagt namelijk drie CD’s met volledige nummers en nog eens twee CD’s met doorlopende mixes. Dat zijn dus, net als vorig jaar bij The One Man Army, wéér 5 CD’s in totaal met bijna 3 uur aan muziek. Er is officieel nog geen tracklist bekend – al lijkt het erop dat al deze tracks erop staan.

Ook voor dit album heeft Radical Redemption weer alles uit de kast getrokken. Zo staan er weer een aantal collabs op en zat de dj uit Dennenkamp zelfs in de studio met een compleet orkest, waarmee hij samenwerkte aan het anthem voor zijn event.

The Road To Redemption wordt alweer het vierde album voor Radical Redemption. Als we het Minus Militia-album erbij betrekken, dan praten we over zijn zesde album in slechts vijf jaar tijd. De release van het album zal op het gelijknamige event op zaterdag 4 november zijn. Pre-orders zijn vanaf nu hier verkrijgbaar en worden persoonlijk gesigneerd.

Reageren