Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Headhunterz en Warface zijn verantwoordelijk voor het nieuwe album van The Sound of Hardstyle. Beide DJ’s voegen zich hierbij in het rijtje van grootheden die al eerder de hardstyle CD’s mixten: “Het is belangrijk om muziek aan de fans te geven, na al die lockdown van de afgelopen tijd.”

LEES OOK: ‘Wildstylez & Brennan Heart zorgden in tijden van quarantaines voor de muziek bij je thuis met The Sound Of Hardstyle CD’

Na Wildstylez, Brennan Heart, Ran-D en Sound Rush zijn nu Headhunterz en Warface aan boord gehaald voor The Sound of Hardstyle: Vol 4. De frontmannen van Art of Creation en End of Line hebben hierbij de ideale mix gemaakt tussen de beste tracks van dit moment, classics en keiharde afsluiters.

Headhunterz en Warface over The Sound of Hardstyle

Headhunterz zegt dat hij een CD als The Sound of Hardstyle hetzelfde benadert als zijn set. “Naast dat ik muziek van mezelf draai, laat ik graag muziek horen van de AOC family en wil ik “the future of hardstyle” een podium geven”, zegt de labelbaas van Art of Creation over zijn compilatie. “Dus ook nieuwe muziek van het Eternity-label mag niet ontbreken. Mensen die vaker naar mijn sets komen, weten dat ik hou van een classic tussendoor, zo’n plaat als ‘Tunebeat’ bijvoorbeeld, die moest er dus ook op!”

Warface gooit er nog een schepje bovenop en zorgt voor de keiharde tweede CD. “Ondanks alle lockdowns van de afgelopen tijd, vond ik het belangrijk om door te blijven releasen voor de fans”, legt Warface uit. “Zij zíjn ten slotte de scene, dus in plaats van al mijn platen achter te houden tot na de lockdowns, wilde ik de fans juist nieuwe muziek geven. Dus op deze disc vind je veel eigen materiaal van de afgelopen periode. Daarnaast gaat natuurlijk het tempo ook wat omhoog.

The Sound of Hardstyle breidt na Vol. 4 uit

Er zijn inmiddels al behoorlijk wat The Sound Of Hardstyle CD’s uitgebracht en de mixcompilatie gaat nu zelfs een stapje verder: “We vinden dat ons geliefde genre hardstyle verder gaat dan afzonderlijke labels en evenementen, maar dat het gaat om de fans. Zij máken het genre! Daarom moet The Sound of Hardstyle een platform zijn waar alles samen komt: muziek, nieuws en merchandise. Dit allesomvattende platform is in korte tijd uitgegroeid van een succesvolle playlist op Spotify, Apple Music en Deezer naar een volwaardige community waar fans en artiesten bij elkaar komen.” Bovendien wordt er een compleet nieuwe website gelanceerd met nieuwtjes, interviews en give-aways.

De nieuwe compilatie CD The Sound Of Hardstyle vol.4 mixed by Headhunterz & Warface is nu overal (digitaal) te verkrijgen. Check de Facebook- en Instagram-pagina voor winacties en meer informatie!

Omslagfoto via Facebook-pagina The Sound of Hardstyle

Reageren