Hard News
Door Hard News

Aanstaande vrijdag vindt in Epic Tilburg de album release party plaats van het Theracords – The Opposition album. Het label van frontman DJ Thera bouwt nog altijd stevig door en naast de lancering van de nieuwe live-act op Rebirth dit jaar volgt nu de release van The Opposition album. Met The Opposition blijft Theracords pionieren en de grenzen opzoeken. Met een rebels randje is in 2017 deze nieuwe weg ingeslagen.

Energie
Met oneindige energie pompt Theracords nog altijd nieuw bloed in de hardstyle scene. Met het vastleggen van Invector, Resist, BeatFreak en Retaliation werd het afgelopen jaar de basis gelegd voor de volgende generatie Theracords artiesten. Daarnaast timmerden de vaste waarden DJ Thera, Caine, Psyched en Project Exile volop door aan het label wat met pure passie en toewijding zijn vaste plek in de hardstyle scene heeft verkregen.

the opposition theracords epic release album

Album release
De nieuwe en oude namen hebben inmiddels hun krachten gebundeld in The Opposition. Met deze beweging laat Theracords zien waar het label voor staat. Naast de live-act wordt er ook een album uitgebracht met dezelfde naam waar alle Theracords artiesten hun deel aan hebben bijgedragen. Met dezelfde insteek wordt de live-act verzorgd; The Opposition Live wisselt steeds in samenstelling, maar biedt altijd meerdere Theracords-artiesten die de tent volledig op hun kop zetten. Nu is de tijd gekomen om het album te releasen en dat gebeurd met een release party. In samenwerking met Epic Tilburg presenteert Theracords Epic Hard! XL special: The Opposition Album release party.

T.C.C.
De avond wordt afgetrapt met onvervalste Theracords classics. In de speciale T.C.C. formatie knallen DJ Thera en Project Exile de eerste tracks de zaal in. Verwacht niets minder dan een reis door alles waar Theracords sinds 2008 al voor staat. Hierna pakken DJ Thera en Psyched door met een set waarin de brug wordt geslagen tussen oud en nieuw. Enkele van de nieuwe acts, Retaliation en Resist, presenteren vervolgens hun visie op hardstyle. Recent werden deze acts gelanceerd als onderdeel van het label en de nieuwe producties zijn van hoog niveau en passen perfect bij dat waar Theracords voor staat: Music produced from the heart.

The Opposition Live
Om 1:30 komt de live-formatie van Theracords waar de avond om draait: The Opposition Live. Na eerdere optredens op onder andere Rebirth en Megabase Outdoor keert de live-act terug in Epic. De samenstelling van de act wisselt per optreden en ditmaal bestaat de bezetting uit DJ Thera, Resist en Psyched. Het live optreden in Epic is de eerste kans om de live-act in een intieme setting mee te maken, dus zorg dat je deze niet mist.

Na de live-act pakken BeatFreak en Project Exile door. De clash tussen de Limburgers belooft een energieke set te worden waarbij een ouder Theracords-lid draait met een van de nieuwe acts. De avond wordt afgesloten door ‘The Hardstyle Viking’ Caine en Invector. De laatste is wellicht de jongste, maar weet zich prima staande te houden met ijzersterke producties en een geweldige performance. De avond wordt gehost door MC Livid. Deze MC stond recent nog op 7th Sunday en weet als geen avond in goede banen te leiden met zijn vocale ondersteuning.

Timetable
22.00 – 23.30 T.C.C. (DJ Thera & Project Exile)
23.30 – 00.30 DJ Thera & Psyched (From Old To New Set)
00.30 – 01.30 Retaliation & Resist
01.30 – 02.00 The Opposition LIVE (DJ Thera, Resist & Psyched)
02.00 – 03.00 Beatfreak & Project Exile
03.00 – 04.00 Caine & Invector
Hosted by MC Livid

Album bestellen
Het Theracords – The Opposition album is nu al te bestellen via deze link.

Epic Hard! XL special: The Opposition Album release party
Zorg dat je deze memorabele avond niet mist en meld je aan voor het event via Facebook. Tickets zijn nog verkrijgbaar via deze link.

09-06-2017
Epic Tilburg
Heuvelring 116
5038 CL Tilburg
22:00 – 04:00

Reageren