Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Helaas is onze schoonheid maar voor even: we worden ouder en dat is niet altijd even leuk. Gelukkig geldt dat niet alleen voor ons, maar ouderdom treft zelfs de grootste namen in de hardstyle. De een wat meer dan de ander, maar al onze helden waren ooit jonge guppies. Om te vergeten dat we zelf ook langzaam bejaard worden, kijken we vandaag even terug naar de jeugdige snoetjes van de grootste namen in de hardstylewereld.

1. Headhunterz

We trappen af met niemand minder dan Headhunterz. Willem Rebergen, Heady’s echt naam, is erg bekend geworden door zijn podcast Hard With Style en de gigantische lading klassiekers die hij heeft geproduceerd. Na een tijdje weg te zijn geweest bij de hardstyle, is Heady anno 2018 helemaal terug. Dit jaar is hij zelfs, samen met Wildstylez, als Project One verantwoordelijk voor het Defqon.1 anthem. Wie had dat gedacht van dit schattige knulletje?

Headhunterz

Foto vroeger Headhunterz & Foto nu via Facebook-pagina Headhunterz

2. Davide Sonar

Davide Cardilli was in zijn jongeren jaren de eigenaar van het Sacntraxx sub-label genaamd Scantraxx Italy. Zijn tracks zijn op elk classic event te horen en menig liefhebber van de klassiekers zal Davide Sonar dan ook als een van de grondleggers van de huidige sound zien.

davide sonar

Foto vroeger Davide Sonar & Foto nu Davide Sonar

3. Crypsis

Grzegorz Łużyński is ontdekt door DJ Luna en vindt tegenwoordig onderdak bij het label Minus is More. Voor de tijden van hardstyle, maakte Cryp hardcore onder de alias Crucifier. Hoewel Crypsis nogsteeds zwart gekleed is, is zijn baard toch wel nieuw. Wat ons betreft, mogen Ernie en Bert weer terugkomen in de mode van 2018, neem dus een voorbeeld aan de Denekamper.

Crypsis

Foto vroeger Crypsis & Foto nu Crypsis

4. Geck-o

The Funky Cat, Qult en een uiteenlopende muzieksmaak: dat is waar Geck-o voor staat. Niet alleen heeft deze man op de grootste feesten gedraaid, is maandelijks te horen op Q-dance Radio om mensen kennis te laten maken met elk aspect van hard dance.

Geck-O

Foto vroeger Geck-o & Foto nu Geck-o

5. Warface

De man achter End Of Line, 50% van Warforce, en een van de rauwste DJ’s van dit moment: Warface. Youri is ooit begonnen met aan de weg timmeren en hij nooit meer gestopt met timmeren. Ondanks dat iedereen verandert, is Youri zijn liefde voor burgers nog niet ontgroeid.

Warface

Foto vroeger Warface & Foto nu via Facebook-pagina Warface

6. Kold Konexion

Stef Martens is onderdeel van Minus is More en gaat al tijden mee. Vroeger zat er zeep in zijn haar, een periode zat er witte verf in zijn haar, maar tegenwoordig zit er alleen nog gel in de haartjes.

Kold Konexion

Foto vroeger Kold Konexion & Foto nu via Facebook-pagina Kold Konexion

Omslagfoto via Facebook-pagina Headhunterz

Reageren