Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Belgische geschiedenis wordt geschreven op 9, 10 en 11 augustus. The Qontinent, het grootste hardere stijlen festival in België, vindt voor de allerlaatste keer plaats deze zomer. Duizenden die-hard fans trekken het 2e weekend van augustus richting het epicentrum van de hardere stijlen in Wachtebeke. Op deze unieke locatie zullen de grootste acts en stages neergezet worden om met een knaller de 15e en laatste editie te laten ontploffen.

Een magisch eiland in het midden van de natuur, 3 dagen vol gas feesten, een prachtige campsite rond het meer, superstrakke stages, de hardste kicks en een onverwoestbaar dikke line-up, dat is waar het bij The Qontinent om draait.

The Qontinent nadert laatste editie!

Het festival werd voor de 1e keer georganiseerd op 9 augustus 2008, destijds zonder anthem. Na een groot succes, werd The Qontinent in 2009 opnieuw georganiseerd. Deze keer met een anthem geproduceerd door Wildstylez. Later produceerden legendes zoals Zatox, Psyko Punkz, Coone en vele andere anthems die de haren van de fans tot op de dag van vandaag rechtop laten staan.

Wat The Qontinent zo uniek maakt, is simpelweg de locatie. De naam The Qontinent werd niet voor niets gekozen. Het is zowaar een echt ‘hardere stijlen eiland’ midden in het meer van het Provinciaal Domein Puyenbroeck. Dit jaar zal de 15e editie van The Qontinent plaatsvinden, waarmee dit hoofdstuk in alle schoonheid wordt afgesloten.

The Qontinent

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten van The Qontinent? Bekijk hieronder de officiële aftermovie van de vorige editie en waan je voor een paar minuten in het zonnige Wachtebeke. En zeg nou zelf… na het zien van deze aftermovie wil je toch meteen tickets voor de komende editie in huis halen?!

“For the very last time we will unite and write this final chapter… together we are The Qontinent!”

De laatste editie van The Qontinent vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus in Recreation Area Puyenbroeck in Wachtebeke (BE). Tickets zijn nú te koop via de officiële site: https://www.theqontinent.be/. Wacht niet te lang – deze laatste editie van The Qontinent wil je niet missen!

Header afbeelding via Facebook-pagina The Qontinent

Reageren