Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Morgen is het dan eindelijk zover, de album reveal party van Sub Zero Project – Contagion. De line-up voor het evenement was al een tijdje bekend, hierop was te zien dat er ook een mystery guest zou komen. Maar door het uitlekken van de timetable is nu bekend welke suprise act er in Amsterdam komt draaien.

LEES OOK: Sub Zero Project komt met unieke kans om ‘Contagion’ al eerder te beluisteren

In samenwerking met Q-dance gaat Sub Zero Project hun debuutalbum laten horen tijdens hun album reveal party. Naast veel solo tracks staan er ook een aantal collabs op het album met artiesten als Frequencerz en KELTEK. Bij dit exclusieve feest zullen er ook nog andere artiesten langskomen om samen met Nigel en Thomas er één groot feest van te maken.

Met de onthulling van de line-up werd bekendgemaakt dat er ook een mystery guest is uitgenodigd. Deze is nu echter bekend doordat de timetable uitgelekt is op de Instagram-pagina van SubZeroProjectSQUAD. Niemand minder dan Phuture Noize staat achter de draaitafels van het feest rondom de Contagion . Bekijk de timetable onderaan het artikel.

Phuture Noize als mystery guest op Sub Zero Project album party

Het evenement vindt plaats op vrijdag 29 maart 2019 in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. Wil jij je als allereerste het volledige en gloednieuwe album van Sub Zero Project beluisteren? Ga dan voor tickets en meer informatie naar de officiële site van Q-dance. 

Reageren