Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Hoewel Tomorrowland niet door gaat vanwege het coronavirus, gaat het groots uitpakken met een digitaal festival op 25 en 26 juli. En opnieuw krijgt hardstyle weer een grote rol op (digitale) festival uit België.

LEES OOK: Q-dance komt met online spektakel: ‘Defqon.1 at Home – 3 Days of Madness’

Dit jaar zouden verschillende artiesten een hosting krijgen op het festival in Boom, en stond er een speciale 20 Years of Q-dance showcase op de mainstage gepland. Het coronavirus gooide zoals bekend roet in het eten, maar net als dat het festival jaarlijks alles uit de kast haalt, gaat het dat nu ook weer doen via de digitale wegen. De teaser belooft in ieder geval heel veel goeds.

Tomorrowland publiceerde vandaag een indrukwekkende video, waarbij de stages allemaal zijn omgetoverd tot een digitale wereld. Hierbij maakte het zojuist ook de line-up bekend: niet alleen de grootste namen zoals Martin Garrix, Armin van Buuren en Dimitri Vegas & Like Mike staan op de planning, maar ook een behoorlijk aantal hardstyle artiesten. Zo maken Coone, D-Block & S-te-Fan, Da Tweekaz, Ran-D, Sub Zero Project en Wildstylez hun opwachting om hardstyle te vertegenwoordigen op Q-dance stage. “Experience the very first digital Q-dance stage at Tomorrowland Around The World on July 25th & 26th!

“Festivalbezoekers zullen eenvoudig kunnen navigeren door een magische en nieuw gecreëerde Tomorrowland locatie met een PC, laptop, smartphone of tablet – je hebt geen speciale VR-bril nodig – en zo het volledige festivalterrein op een interactieve manier kunnen ontdekken met vrienden. Het tweedaagse festivalweekend zal gasten een goedgevuld programma bieden, boordevol zaken om te doen, zien en beleven.”

Hardstyle krijgt prominente plek tijdens Tomorrowland Around The World

Tomorrowland – The Digital Festival vindt plaatst op 25 en 26 juli 2020. Tickets gaan vanaf donderdag 15:00 in de verkoop en volgens het festival, worden er nog een aantal special performances aan de line-up toegevoegd.

Omslagfoto via Facebook-pagina Tomorrowland

Reageren